Gillette

Gillette on kaikkialla maailmassa tunnettu erinomaisista parranajo- ja sheivaustuotteistaan. Yrityksen jo yli sadan vuoden ajan jatkunut tuotekehitys ihokarvanpoistoterien saralla hakee vertaistaan. Gilletten perusti kekseliäs King Camp Gillette, joka sai idean kevyestä, turvallisesta ja edullisesta partakoneen terästä. Mukana kannettavat, vaivalloiset ja vaarallisen terävät parranajopakkaukset eivät vastanneet modernin aikakauden tarpeita. Myös lähes päivittäinen parturissa käyminen saattoi tulla tavalliselle miehelle turhankin kalliiksi.

Gilletten ensimmäinen kertakäyttöinen "safety razor" eli mukana kannettava parranajolaite julkaistiin vuonna 1901 ja siitä seurasi maailmanlaajuinen mullistus mitä tulee miesten parranajoon. Yhtäkkiä ihokarvojen poisto oli nopeaa, helppoa ja halpaa ja hoitui kaiken lisäksi kotioloissa. Gillette on alusta asti pyrkinyt kehittämään tuotettaan yhä uusiin ulottuvuuksiin ja siitä todisteena meillä on tänä päivänä miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä ympäri maailman.

Naisille suunnatut Gillette Venus -terät tuotiin markkinoille vuonna 2001. Jo lanseerauksesta lähtien oli selvää, että naisten omalle sheivausvälineelle oli todellinen tarve: ihon muotoja myötäilevä, usean terän hellävarainen ajopää oli ihanteellinen tarkkaan työskentelyyn ja hennoille karvoille. Tänä päivänä Gillette Venus -perheeseen kuuluu useita eri terätyyppejä, joista kuluttaja voi valita oman tarpeensa mukaisen ratkaisun.

Tunne ihosi pehmeys ja ole oman elämäsi jumalatar!