Hawaiian Tropic

Vuonna 1969 perustettu Hawaiian Tropic on saanut innoituksensa Havaijin saarivaltion natiiveilta, joilla on jo satoja vuosia ollut tapana sekoittaa luonnonöljyjä keskenään ja kosteuttaa niillä ihoaan. Auringossa paljon olevat jos ketkä tarvitsevat iholleen sekä huiman määrän kosteutta että suojakertoimen haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Hawaiian Tropic tuli pian perustamisensa jälkeen huippusuosituksi USA:n länsirannikolla ja pian brändin tunnusomainen tuoksu oli jo tuttu kaikkialla.

Hawaiian Tropicin monipuolinen valikoima sisältää aurinkosuojatuotteita erilaisilla suojakertoimilla, kosteuttavia voiteita käytettäväksi auringonoton jälkeen, ruskettumista tehostavia öljyjä ja löytyypä valikoimasta jopa hedelmäisen makuinen, suojakertoimellinen huulikiiltokin.

Onko aurinkosuojasuosikkisi kenties kultaista hehkua sisältävä Shimmer Effect Protective Sun Lotion vai oletko enemmän kuivaöljyn ystävä? Luotatko sekä kosteuttavaan että auringolta suojaavaan Hydration Protective Sun Lotioniin vai rauhoitatko ihon vielä erikseen viilentävällä Aloe Gel- tai Island Mango -tuotteella? Niin tai näin, Hawaiian Tropicilta löydät loistavat tuotteet aurinkoon, varjoon ja vaihtuviin olosuhteisiin!

Suodata