Huxley

 

Eteläkorealainen Huxley valmistaa ihonhoitotuotteita modernin elämäntyylin rasittamalle iholle. Huxleysta tuli lähes yhdessä yössä yksi puhutuimpia korealaisia kosmetiikkamerkkejä sen rantauduttua myyntiin yhdysvaltalaiselle, korealaista kosmetiikkaa myyvälle sivustolle. Kulttimaisen tuotemerkin saama suosio yllätti kaikki ja Huxley-tuotteet olivat jatkuvasti myyty loppuun. Nyt suosittu tuotesarja on rantautunut myös Suomeen!

Huxley pakkaa tuotteensa minimalistisen tyylikkäisiin pakkauksiin ja uskoo valtavirrasta poiketen, että vähemmän on enemmän. Uljas uusi maailma -tieteisromaanista ja sen kirjoittajasta Aldous Huxleysta nimensä saanut tuotemerkki uskoo, etteivät parhaat asiat tule koskaan mukavuusalueilta ja Huxleyn aktiiviaineta saadaankin mm. aavikolta, vuoristosta ja meren syvyyksistä.

Huxley hyödyntää ihonhoitotuotteissaan viikunakaktuksen siemenistä puristettua öljyä, joka tunnetaan sekä tehokkaasti kosteuttavasta vaikutuksestaan että runsaasta antioksidanttipitoisuudesta. ECOCERT-sertifioidut viikunakaktuksen käsin valitut siemenet kerätään Marokon Saharasta ja ne kylmäpuristetaan, jotta niiden ihoa hoitavat ominaisuudet saadaan säilymään parhaiten. Yhden öljylitran tuottamiseen tarvitaan noin miljoona siementä. Viikunakaktuksen öljy on jo vuosia ollut berberi-heimon naisten suosima tehoaine, joka auttaa heidän ihoaan säilymään Saharan aavikon kuivassa ja kuumassa, iholle ankarassa ilmastossa.

Aloita tutustuminen Huxley-tuotteisiin esimerkiksi merkin tähtituotteilla: Extract It Toner -kasvovesi, Oil Essence -kasvoöljy ja Fresh and Moisture -kosteusvoide auttavat pitämään huolen, että ihon kosteus on aina täydellisen tasapainossa.