Issey Miyake -hajuvesi

Issey Miyake on japanilainen muotisuunnittelija, jonka mallistot perustuvat selkeisiin linjoihin, upeisiin väreihin ja printteihin. Miyake käyttää luomisensa perustana mielikuvitusta ja hakee jatkuvasti inspiraatiota uudesta teknologiasta ja kauniista ympäristöistä. Issey Miyaken suunnittelutyö pitää sisällään ajatuksen vapaasta mielestä, joka on epätavallista nykymaailmassa. Luovuuden henki, uteliaisuus ja rakkaus ovat Issey Miyaken tärkeitä arvoja.

Kuten vaatesuunnittelussa, myös hajuvesissä Issey Miyaken tunnistaa selkeistä linjoista ja taidokkaasta designista. Moni Issey Miyake -tuoksu on saanut innoistuksensa olemassaolevasta vaatemallistosta: tunnetuin esimerkki tästä lienee pliseerauksilla leikittelevä Pleats Please. Pleats Please kuvastaa iloista, juhlivaa asennetta elämään ja sen tuoksu on suorastaan kutsu juhlaan. Energisyys yhdistyy raikkaalla tavalla ilmavaan, trendikkääseen nykymuotiin.

Klassisin Miyake-tuoksu on kuitenkin L'Eau d'Issey, joka on saanut omat versionsa sekä naisille että miehille. L'Eau d'Issey on symboli puhtaalle, kauniille tuoksulle ja se on tunnettu, ikoninen esimerkki vesimäisestä tuoksusta. Jo vuonna 1992 julkaistu hajuvesi on raikas ja elinvoimainen yhä tänäkin päivänä.

Suodata