John Masters Organics

Itsestä ja luonnosta välittämisen ei tarvitse olla toisensa poissulkevia vaihtoehtoja. Jo yli 20 vuoden ajan John Masters Organicsille on ollut tärkeää luoda tuotteita, jotka tekevät hyvää sekä hiuksille, vartalolle että luonnolle. Meillä on vain yksi vartalo ja yksi planeetta - miksi emme kohtelisi molempia samalla intohimolla ja huolellisuudella?

John Masters Organics tarjoaa laajan valikoiman kauneudenhoitotuotteita, jotka eivät riistä maapalloa. Luomuviljely, luonnolliset ainesosat ja vastuullisuus ovat avainsanoja yrityksen kehityksessä. Tuotteista ei löydy synteettisiä, keinotekoisia lisäaineita tai halpoja täyteainesosia, sillä luonnon omat ainesosat toimivat paremmin ja ovat ympäristölle parempi vaihtoehto. Tuotteiden testaaminen eläimillä, keinotekoiset hajusteet ja väriaineet tai GMO-peräiset ainesosat eivät myöskään kuulu John Masters Organicsin ideologiaan. Pakkaukset ja tuotteet ovat mahdollisimman pitkälle biohajoavia ja ympäristölle ystävällisiä.

John Masters Organicsin laajasta valikoimasta löytyy oma shampoo ja hoitoaine jokaiselle hiuslaadulle. Hiustenhoito- ja muotoilutuotteiden lisäksi John Masters Organics tarjoaa vartalon ja kasvojen iholle tarkoitettuja puhdistus-, kosteutus- ja hoitotuotteita. Erityismaininnan ansaitsee lemmikeille kehitetty Lemongrass & Flaxseed Pet -shampoo, joka on sekin koostumukseltaan täysin luonnonmukainen!

Suosi luomua ja valitse John Masters Organics!