Karl Lagerfeld -hajuvesi

Karl Lagerfeld on kiistatta yksi maailman suurimmista ja kuuluisimmista muotivaikuttajista. Karl Lagerfeld paitsi suunnittelee muotia omalle muotitalolleen, myös vierailee suunnittelijana esimerkiksi Chanelilla. Karl Lagerfeld on tunnettu räväköistä mielipiteistään ja kompromisseihin tyytymättömästä asenteestaan. Muodin lisäksi Lagerfeld kunnostautuu valokuvauksen saralla ja on kuvannut monet Chanelin kampanjoista.

Karl Lagerfeld -brändin alla julkaistiin ensimmäinen hajuvesi jo vuonna 1978. Monet Lagerfeld-hajuvesistä ovat olleet myynti- ja arvostelumenestyksiä vailla vertaa. Uusin julkaisu tuoksulinjaan on Karl Lagerfeld Private Klub sekä miehille että naisille. Naisten tuoksu on kukkais-itämainen sekoitus bergamottia, rosépippuria ja kukkia pehmeän myskisellä pohjalla. Miesten Private Klub taasen luottaa raikkaaseen mausteisuuteen greipin, laventelin, kanelin ja kumariinin voimiin.

Karl Lagerfeld-hajuvedet ovat tunnettuja persoonallisuudestaan: tuoksuissa yhdistyvät yllättävät nuotit odottamattomilla tavoilla. Lagerfeld-tuoksut sopivat henkilölle, joka tietää, mitä haluaa. Tyylikkäät, sopusuhtaiset hajuvedet korostavat sekä klassisuutta että moderniutta ainutlaatuisella tavalla.

Suodata