Klairs

Laadukasta ihonhoitoa herkälle iholle! Etelä-Korealainen suosikkimerkki Klairs uskoo yksinkertaiseen ihonhoitoon tutkitusti tehokkaiden aktiiviaineiden avulla. Ympäristöä kunnioittaen toteutetut Klairs-tuotteet on suunniteltu erityisesti herkkää ihoa ajatellen, minkä ansiosta ne ovat nousseet monien luottotuotteiksi ympäri maailman. Klairs ei käytä rahoja kalliisiin markkinointikampanjoihin vaan luottaa tyytyväisten asiakkaiden kautta leviävään sanaan.

Ideologiansa mukaisesti Klairs käyttää tuotteissaan vain niitä ainesosia, jotka ovat välttämättömiä tuotteen ihon hyvinvoinnin tukemisen kannalta. Klairs-tuotteet eivät sisällä alkoholia, parabeeneja tai keinotekoisia hajusteita. Väripigmenttejä on käytetty vain ihon sävyä tasoittavissa meikkipohjatuotteissa. Tuotteissa käytetyt ainesosat ovat läpäisseet tarkat turvallisuustestit, jotta ne sisältäisivät vain herkkää ihoa ärsyttämättömiä ainesosia. Vuonna 2010 lanseerattu Klairs on alusta lähtien pitänyt kosmetiikan eläinkokeettomuutta tärkeänä asiana ja tehnyt parhaansa edistääkseen eläinkokeiden loppumista.

Vähän, mutta tarpeeksi

Ihon kunto vaihtelee ilmaston ja kehon hyvinvoinnin mukaan. Klairs-tuotteet pyrkivät tuomaan iholle suojaa yksinkertaisilla tuotekoostumuksilla ja helpolla ihonhoitorutiinilla, joka rakentuu ihoa puhdistavista, kosteuttavista ja rauhoittavista tuotteista.

Yksinkertainen, mutta tehokas

Tehokkaat Klairs-tuotteet valmistetaan huolella ilman kiirehtimistä. Jos täydellisen tuotekoostumuksen luominen vie aikaa, sitä sille myös annetaan. Klairs-tuotteiden säännöllinen, päivittäinen käyttö vie ihon kohti parempaa hyvinvointia.

Hellävarainen, mutta vaikuttava

Klairs on jo vuodesta 2010 lähtien tutkinut ainesosia löytääkseen parhaat aktiiviaineet herkän ihon hoitoon. Klairs-tuotteet eivät vain auta lisäämään ihon kimmoisuutta, vaan ne myös rauhoittaat ärtynyttä ihoa nopeavaikutteisesti auttaen edistämään ihon luonnollista hyvinvointia ja vahvistamaan ihoa.

Suodata