KOCOSTAR

Eteläkorealainen KOCOSTAR on maailman maineeseen noussut tuotemerkki, joka tunnetaan kekseliäistä naamioistaan. Ihonhoidosta hauskaa tekevä KOCOSTAR on mynnissä tuhansissa kaupoissa jo yli 20 maassa. Merkin tavoitteena on olla maailman luovin ja innovatiivisin naamiobrändi, missä merkki epäilemättä onnistuukin. KOCOSTAR-merkin vahvuuksia ovat paitsi sen luovuus myös laadukkuus ja edulliset hinnat.

KOCOSTAR-merkin tähtituotteita ovat sen kukkien terälehdiltä ja hedelmäviipaleilta näyttävät kangasnaamioit, joihin on imeytetty ihoa hellivää seerumia. Monipuoliset viipalenaamiot sopivat käytettäväksi paitsi kasvojen myös esimerkiksi kaulan, käsien sekä jalkojen iholla hoitamassa kuivia ihoalueita. Iholle yksittäin aseteltavat naamioviipaleet kiinnittyvät perinteistä kangasnaamiota paremmin ja ne auttavat kohdistamaan hoidon oikeille ihoalueille.

KOCOSTAR-merkin valikoimaan kuuluvat lisäksi mm. jalat pehmeiksi tekevät kuorintasukat, ihoa kosteuttavat jalkanaamiot, hiuksia hellivä huppumainen hiusnaamio sekä käsinaamio, jonka vaikutusaikana on mahdollista käyttää älypuhelinta.

Naamioiden käyttö ei koskaan ole ollut näin hauskaa!

Suodata