Lernberger Stafsing

Lernberger Stafsing - älykästä hiustenhoitoa, luonnollisesti.

Lernberger Stafsing on kahden ruotsalaiskampaajan taidonnäyte ja unelma. Kotimaassaan erittäin tunnetut Patrik Lernberger ja Mattias Stafsing omaavat vuosien kokemuksen paitsi tavallisesta kampaamotyöstä, myös näytöslavoilta, televisiosta, opettamisesta ja kuvauksista. Kaksikko työskentelee kansainvälisesti ja hoitaa lisäksi Ruotsin tunnetuimpien julkkisten kuontalot kuntoon. Taatakseen upean lopputuloksen tilanteessa kuin tilanteessa, parivaljakko kehitti oman hiustuotesarjan, jonka ainesosat, arvot ja koostumukset vastaavat heidän omia ideaalejaan.

Lernberger Stafsing perustuu ennen kaikkea luontoystävällisille, tehokkaille ainesosille, kasviuutteille ja ravitseville öljyille. Tuotteiden hoitavat koostumukset takaavat, että jokaiselle hiustyypille ja päänahalle löytyy Lernberger Stafsing -valikoimasta täydellinen tuote. Tuotteet ovat jaettu kolmeen hiustenhoitolinjaan ja yhteen muotoilulinjaan, eikä mikään tuote sisällä sulfaatteja tai parabeeneja. Jokaisessa Lernberger Stafsing -tuotteessa on sen sijaan ainutlaatuinen LS Supercomplex -yhdiste, jossa tehokkaat antioksidantit, kasviuutteet ja hedelmähapot muodostavat hiuksia ihanteellisella tavalla hoitavan koostumuksen.

Lernberger Stafsing on saavuttanut suuren suosion sekä kuluttajien että ammattilaisten keskuudessa. Lernberger Stafsing työskentelee jatkuvasti alansa parhaiden ammattilaisten, hiusmuotoilijoiden, mallien ja tavallisten kuluttajien kanssa tehdäkseen Lernberger Stafsing -kokemuksesta yhä paremman. Lernberger Stafsingin ohjenuora on vastuullisuus ja välittäminen, niin ympäristöstä kuin ihmisistäkin.

Suodata