M Picaut Swedish Skincare

M Picaut Swedish Skincare on sen perustajan, Mette Picaut'n, toteutunut unelma: ihonhoitosarja, jollaista hän haluaa itse käyttää ja jossa kaikki on kohdallaan! Ylellisten ihonhoitotuotteiden aineosat ovat tarkkaan tutkittuja ja niillä on todistettu vaikutus ihoon. Yhdistämällä ihon kemiasta ja toiminnasta tieteellisesti tutkitun tiedon puhtaisiin, luonnollisiin ainesosiin saadaan M Picaut - turvallinen, luotettava ja tehokas ihonhoitosarja.

M Picaut Anti Age -linjan tuotteissa on käytetty vähintään 95% luonnollisia, ekologisia ainesosia, jotka vahvistavat ihoa ja sen puolustuskykyä. Tuotteet sisältävät huomattavan korkean määrän tyrnin peptidejä, jotka vaikuttavat ihon kuntoon nopeasti. Tyrnimarjan peptidit tukevat ihon omaa kollageenituotantoa, tekevät ihosta pehmeämmän ja kirkkaamman sekä saavat rypyt ja juonteet madaltumaan. Samalla ihosta tulee tasainen ja kauttaaltaan kosteutettu.

M Picaut -tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja, sulfaatteja tai tarpeettomia täyte- ja väriaineita. Tuotteiden kaunis ja käytännöllinen pakkaustapa säilyttää koostumuksen toimivana mahdollisimman pitkään. Rajattu, tarkoin koostettu valikoima takaa korkean laadun ja helpottaa juuri itselle sopivien tuotteiden löytämistä.

Tutustu nyt M Picaut -valikoimaan ja saavuta upea iho luonnollisin keinoin!

Suodata