Macadamia Professional

Kai olet jo kuullut uskomattomista öljyistä? Jo vuosisatojen ajan ihonhoidon asiantuntijat ovat luottaneet macadamiapähkinästä saatavaan öljyyn ja entisaikoina sitä on pidetty yleisesti arvossa myös lääkkeenä. Ylellinen ja ainutlaatuinen marokkolainen arganöljy taas on tunnettu ravitsevista ja pehmentävistä ominaisuuksistaan. Yhdistettynä nämä öljyt muodostavat kaksikon, joka hoitaa hiuksia ennennäkemättömän tehokkaasti!

Macadamia Professional tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joissa kahden öljyn intensiivistä kosteutustehoa on käytetty hiusten hyväksi. Macadamia Professional -tuotteet sisältävät lisäksi runsaasti muita tehokkaita kasviperäisiä ainesosia, jotka ovat eduksi hiusten hoidolle. Suositun tuotemerkin kahteen öljyyn perustuvat tuotteet tekevät hiuksista kuin uudestisyntyneet ja silottavat niiden pinnan ilman rasvaista tuntumaa.

Macadamia Professional ei hoida hiuksia ainoastaan niitä pestessä, vaan taianomaisten öljyjen teho on onnistuttu tuomaan myös muotoilutuotteisiin. Näin hiukset pysyvät kauniina päivästä toiseen ja ajan myötä ne tuntuvat pehmeämmiltä, kestävämmiltä ja joustavammilta.

Anna hiuksillesi hemmottelua niin arkena kuin viikonloppunakin: valitse omat suosikkituotteesti Macadamia Professional -valikoimasta ja päästä hiustesi kiilto valloilleen!