Mason Pearson

Mason Pearson -hiusharjojen historia ulottuu 1860-luvulle, jolloin herra Pearson aloitti työskentelyn brittiläiselle harjayhtiölle. Pikku hiljaa Mason Pearson alkoi kehitellä työtä nopeuttavia keksintöjä, jotka huipentuivat uudenlaisen kumityynypohjan käyttöönottoon. Vuonna 1920 kumityynyharja aidoilla villisianharjaksilla saavutti kehityshuippunsa ja tuo malli on yhä tänä päivänä sama.

Miksi Mason Pearson -hiusharja on niin erinomainen?

Harjasta tekee ainutlaatuisen sen joustava, hiusystävällinen kumityyny, joka mahdollistaa hellävaraisen ja nopean hiusten harjaamisen. Hiuksia harjatessa aito villisianharjas ja nylon-kuidut hierovat päänahkaa ja tehostavat hiuspohjan mikroverenkiertoa. Aidot harjakset levittävät päänahan luonnollisia öljyjä hiusten pituuksiin, minkä ansiosta hiukset säilyvät vahvoina ja kiiltävinä. Kauniisti muotoiltu, selluloosamuovista valmistettu ja käsin kiillotettu varsi sopii loistavasti käteen ja tekee myös paksujen hiusten harjaamisesta helppoa.

Mason Pearson -harjat tehdään kestämään aikaa. Hiusharjat valmistetaan parhaista mahdollisista materiaaleista ja suuri osa työvaiheista vaatii yhä tarkkaa käsin työskentelyä. Tämä takaa, että jokainen harja on laadukas ja huolella valmistettu. Mason Pearson -harja on ylellinen tuote päivittäiseen käyttöön ja se voi kestää oikein huollettuna jopa vuosikymmeniä.

Jos aiot hankkia elämäsi aikana vain yhden hiusharjan, hanki Mason Pearson.