Mugler

Mugler on tunnettu ennen kaikkea ainutlaatuisista hajuvesistään. Hänen luomansa hajuvedet koettelevat rajoja, iskevät aisteihin huumaavalla tarkkuudella ja leikittelevät sovinnaisuudella ja ainesosilla. Muglerin legendaariset tuoksut tunnetaan ympäri maailman ja niillä on täysin omanlaisensa maine. Tuoksut ovat jännittäviä, uudenlaisia, ajattomia, yllättäviä ja upeita.

Angel - Muglerin unelma pullossa, hajuvesitaivaan lumoava enkeli. Mugler Angel syntyi halusta yhdistää mielikuvitus ja muisti. Angel kutsuu jännittävälle pakomatkalle unen ja toden väliseen maailmaan, jossa unelmat ja muistot yhdistyvät aukottomaksi kokonaisuudeksi. Angel paljastaa naisen todellisen luonteen yliannostuksella intohimoa ja makeutta.

Alien - Mugler Alien on yhtä aikaa myytti ja tosi, yliluonnollinen ja erilainen. Alien on inspiroitunut pyhästä talismaanista, joka säteilee voimaa ja valoa. Auringon jumalattaren tuoksu, joka symboloi valoisuutta, lempeää katsetta ja kaiken valloittavaa rauhaa. Alien sopii naiselle, joka herättää katsojassaan kysymyksiä, viehtymystä ja suuria tunteita.

Womanity - Naiset ovat avain Muglerin inspiraatioon ja luovuuteen. Womanity on ylistys naisille kaikessa moninaisuudessaan. Womanity juhlii naista kokonaisuutena, joka on yhtä aikaa paradoksaalinen ja alati muuttuva. Kaiken pohjalla on positiivinen energia, spontaanius ja humaanius, kaiken yhdistävä side: naiseus.