Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez on yksi Amerikan eturivin muotisuunnittelijoista. Narciso Rodriguez on tunnettu hyvin pelkistetyistä, yksinkertaisista linjoista ja maltillisesta värimaailmasta. Hänen suunnittelemistaan vaatteista on inspiroitunut muun muassa Michelle Obama, joka juhlisti miehensä presidenttiyttä vuonna 2008 Narciso Rodriguez -luomuksessa. Myös muotiala on tunnustanut Narciso Rodriguezin huiman vaikutuksen ja näkemyksen lukuisilla palkinnoilla ja kunniamaininnoilla.

Vuonna 2003 Narciso Rodriguez toi markkinoille ensimmäisen hajuvetensä. Tuoksusta tuli välittömästi ylistetty ja palkittu, ja siitä lähtien Narciso Rodriguez on julkaissut uusia tuoksuja tasaisin väliajoin. Myös myöhemmät tuoksut ovat olleet sekä arvostelu- että myyntimenestyksiä. Narciso Rodriguezista on tullut lyhyessä ajassa hajuvesialan innovatiivinen, moderni esikuva.

Narciso Rodriguez -hajuvedet ovat suunnittelijan linjaan sopivia ollen samaan aikaan yksinkertaisia ja vaikuttavia. Narciso Rodriguez suosii tuoksuissaan klassisia ainesosia ja yhdistellee niitä lämpimiin, miellyttäviin pohjanuotteihin. Kaikkia tuoksuja yhdistää tietty puhtaus ja voimakkuus: hajuvedet ovat ajattomia klassikoita, mutta toisaalta myös raikkaan moderneja.