Nina Ricci -hajuvesi

Muotisuunnittelija Nina Ricci toi ensimmäisen hajuvetensä markkinoille jo vuonna 1946. Nina Ricci -tuoksut poikkeavatkin useimmista muista muotitalojen hajuvesiluomuksista, sillä monet muotivaikuttajat siirtyivät hajuvesien pariin vasta 80-90-luvuilla. Alusta asti Nina Riccin upea, naisellinen tyyli on välittynyt hajuvesiin asti: hajuvedet sopivat ihanteellisesti kumppaneiksi Riccin kauniille iltapuvuille.

Nina Riccin kuuluisin hajuvesi, L'Air du Temps, julkaistiin vuonna 1948 ja kyseinen hajuvesi on tuotannossa vielä tänäkin päivänä. L'Air du Temps on brändin onnistunein lanseeraus ja ehdoton myyntimenestys, jonka ainutlaatuinen tuoksuyhdistelmä kestää aikaa ja saavuttaa uusia ihailijoita joka vuosi. Kyyhkyn muotoinen pullo symboloi rauhaa ja on osa tuoksun ajatonta muotoilua. L'Air du Temps on lämpimän mausteinen tuoksu, jonka pääosissa ovat neilikka, gardenia, ylang-ylang, mausteneilikka, iiris ja myski.

Myöhemmin Nina Ricci on tullu tunnetuksi omenaisesta Nina-tuoksuperheestään. Alkuperäinen Nina on kuin 2000-luvun alku pullossa: moderni, sitruksinen ja makea. Kukkais-hedelmäinen Nina on saanut seuraajikseen useita muunnelmia, mutta alkuperäinen praliinin ja omenan tuoksuinen hajuvesi on säilyttänyt suosionsa yhä tänäkin päivänä.

Tutustu Nina Riccin klassisiin hajuvesiin ja aisti vuosikymmenien osaaminen tuoksujen takana!