Peter Thomas Roth

Peter Thomas Roth -nimen takana on mies, joka etsi itselleen tehokasta ratkaisua omiin iho-ongelmiinsa. Peteriä piinasi ensin akne ja ajan kuluessa myös ikääntymisen merkit alkoivat huolestuttaa häntä. Pian hän huomasi, ettei markkinoilla ollut tarjota hänelle mitään ja niin hän alkoi kehittää omia tuotteitaan. Vuonna 1993 perustettu yritys kantaa edelleen Peterin nimeä ja yhdistää perinteisiä, vaikuttavia ainesosia uusimpaan tutkimustietoon.

Peter Thomas Rothin historiasta löytyy yhteys 1900-luvun alun Unkariin, jossa suku piti aikoinaan kylpyläparantolaa. Juuri kylpylässä käytettävistä, mineraalipitoisista ja ihoa rauhoittavista savista Peter sai ensi sysäyksen tuotteilleen. Yhä tänä päivänä Peter yhdistelee vanhoja, tunnettuja ainesosia nykypäivän ihonhoitoteknologiaan menestyksellisesti. Hänen asiakkaitaan ovat muun muassa kuuluisat Sharon Stone, Hilary Swank, Debra Messing ja Steven Spielberg.

Peter Thomas Roth -tuotevalikoima vastaa jokaisen ihon tarpeisiin kattaen iho-ongelmat epäpuhtauksista ikääntymiseen. Jokainen tuote on koostumukseltaan tarkasti formuloitu ja sisältää runsaasti vaikuttavia ainesosia ja niiden yhdistelmiä. Tuotteita voi yhdistellä keskenään ja koota niistä juuri omaa ihoa parhaiten hoitavan, ainutlaatuisen yhdistelmän. Ihonhoidon lisäksi Peter Thomas Roth -tuotteita löytyy myös hiuksille ja parranajoon. Merkin ylivoimaisesti ylellisin tuote on huippusuosittu 24K Gold Mask, joka sisältää aitoa kultaa!

Suodata