Philips

Kaipaatko hiuksillesi uutta tyyliä, säärillesi karvattomuutta tai siistimpää partaa? Valitse silloin Philips!

Philips on kansainvälinen teknologiayhtiö, joka parantaa ihmisten elämänlaatua käytännöllisillä keksinnöillä ja helppokäyttöisellä tekniikalla. Philips valmistaa laitteita niin terveydenhuollon ja julkisten tilojen kuin tavallisten kuluttajienkin tarpeisiin. Yli 120 vuotta vanha yritys on pitänyt johtotähtenään ihmiskeskeistä lähestymistapaa, joka mahdollistaa mielekkäät tekniset onnistumiset. Philipsin tarina alkoi edullisten ja tehokkaiden hehkulamppujen tuotannosta jo vuonna 1891.

Tänä päivänä Philips tarjoaa ratkaisun, tarvitsi asiakas sitten hiustenleikkuukonetta, kiharrinta, karvojenpoistolaitetta tai sähköhammasharjaa. Laaja valikoima ja monipuoliset vaihtoehdot tekevät päivittäisistä askareista hieman helpompia. Yhdestä hehkulampusta on siis tultu kauas!

Tutustu esimerkiksi mainioihin Philips-hiusmuotoilurautoihin, jotka lämpenevät tasaisesti ja joissa on tyylikäs ja ergonominen muotoilu. Kihartamisen uusi ulottuvuus puolestaan on innovatiivinen Philips ProCare Auto Curler, joka kihartaa hiukset ilman raudan vääntelyä ja pyörittelyä! Karvanpoiston saralla Philips tarjoaa kuluttajille tehokkaita epilaattoreita, helppokäyttöisen Ladyshave-koneen ja kasvojen muotoja tarkasti myötäileviä Philips Shaver -parranajolaitteita.

Philips helpottaa elämääsi!