Prada

 

Prada - tuo muotimaailman ruma ankanpoikanen!

Vuonna 1913 Prada oli nahkatuotteisiin erikoistunut pieni kauppa Italian Milanossa. Liikkeen omistaja oli Mario Prada, jonka vankaa mielipide oli, ettei naisilla ole sijaa liikemaailmassa. Kävi kuitenkin niin, että lopulta Prada-liikkeen jatkajaksi valikoitui Marion tytär Luisa, joka johti muotitaloksi kehittyvää merkkiä aina vuoteen 1978. Pradan suurin kehittäjä on kuitenkin Luisan tytär Miuccia Prada, joka käynnisti Pradan ainutlaatuisen suunnittelutyön ja takasi erikoisellekin tyylille tilaa brändin mallistoissa.

Nykyään Prada on yksi maailman tunnetuimmista luksusbrändeistä ja muotitalo onkin laajentanut valikoimaansa ready-to-wear-mallistoihin, asusteisiin ja tietenkin ylellisiin hajuvesiin. Pradan tyyli on kautta linjan ollut erikoinen ja mieleenpainuva - myös hajuvesissä.

Prada Candy on kenties muotitalon tunnetuin tuoksu, joka yllättää voimakkaalla karamellisuudellaan ja makeudellaan. Vuonna 2011 julkaistu Candy on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi hajuvesimaailman klassikoista, eikä suotta: ainutlaatuinen ja ennen kaikkea moderni sokerisuus on kukkaistuoksuja pursuilevilla markkinoilla erottuva tekijä. Suorasukainen, yllättävä ja upea Candy on saanut uusia tulkintoja muun muassa kukkaisesta Candy Floralesta ja kevyen sivistyneestä Candy L'Eausta.

Suodata