Priori

Priori tarjoaa aktiiviaineita ja kehittyneitä yhdisteitä täynnä olevaa kosmetiikkaa, jonka syvin tarkoitus on mukautua ihon omiin, yksilöllisiin tarpeisiin. Clean Beauty -konseptia hyödyntävä Priori koostaa tuotteensa niin, että niissä hyödynnetään mahdollisimman pitkälle turvallisia ja puhtaita ainesosia.

 

Priori perustaa tutkimuksensa ja tuotekehittelynsä sille faktalle, että ihon kunto ja tarpeet vaihtelevat ilmaston, fyysisten ja hormonaalisten muutosten ja olosuhteiden myötä. Priorin monipuoliset, täsmällisiä kasviuuteyhdisteitä sisältävät tuotteet tarjoavat iholle laajakirjoisen, antioksidantteja ja tehoaineita täynnä olevan kokonaisuuden, josta iho voi ottaa juuri tarvitsemansa ainesosat käyttöönsä. Antioksidantteihin perustuva ihon oman suojamekanismin tukeminen, intensiivinen ja edistyksellinen ihon kosteutus ja ihoa uudistavat aktiiviset ainesosat ovat Priorin ytimessä.

 

Priori-tuotteiden toiminta pohjautuu super-yhdisteille, joiden avulla tuotteeseen saadaan uutettua monipuolinen sekoitus iholle tärkeitä aktiviiaineita ja välttämättömiä rasvahappoja. Priorin ainutlaatuiset lipidiyhdisteet varmistavat, että yhdisteet pääsevät vaikuttamaan iholla parhaalla mahdollisella tavalla.