Real Techniques

Kun yhdistetään intohimo ja ammattitaito, syntyy Real Techniques -sivellinsarja.

Real Techniques -siveltimien kehittäjinä toimivat siskokset Samantha ja Nicola Chapman. Pitkän linjan meikkiammattilaiset saavuttivat suursuosion Pixiwoo®-kanavallaan YouTubessa vuonna 2008 - aikana jolloin YouTuben ympärillä ei vielä pyörinyt kasoittain rahaa ja vaikutusvaltaa. Siskokset kokeilivat toisilleen uusia meikkitrendejä ja jakoivat kullanarvoisia vinkkejä seuraajilleen kauan ennen kuin YouTube-meikkiguruus oli ilmiö.

Vuonna 2011 Pixiwoo®-kanava oli jo tunnettu tekijä YouTuben meikkiskenessä ja samana vuonna julkaistiin Chapmanin siskosten kehittämä Real Techniques -sivellinsarja. Siveltimet yhdistävät laadukkaan, synteettisen materiaalin meikkaamisen ammattilaisten taitoihin ja edulliseen hintaan. Sittemmin Real Techniques -perheeseen on liittynyt useita eri tavoin koristeellisia limited edition -sivellinkokoelmia ja kausituotteita.

Real Techniques -brändistä tekee ainutlaatuisen Samin ja Nicin saumaton yhteistyö merkin hyväksi. Siskokset tekevät aktiivisesti tutorial-videoita meikeistä ja arvioivat uusia trendejä viikoittain. Pixiwoo®-kanava on säilyttänyt suosionsa lähes 10 vuoden ajan, vaikka kilpailu YouTuben parrasvaloissa on ainoastaan kasvanut. Tämä kertoo siitä, että Real Techniquesin takana on raudankovia ammattilaisia ja intohimo kauneusalaan.

Suodata