Recipe for Men

Tiesitkö, että miesten ja naisten iho poikkeavat toisistaan huomattavasti? Miesten iho on tuplasti rasvaisempi kuin naisten, mutta kärsii silti kosteusvajeesta helpommin. Miesten ihohuokoset ovat isoja ja niitä on enemmän kuin naisilla, joten miesten iho on herkempi bakteeriperäisille tulehduksille. Myös ihon pH on miehillä alempi ja ihon mikroverenkierto on voimakkaampi kuin naisilla. Jatkuvan parran ajelun vuoksi miesten iho joutuu päivittäin kovalle koetukselle. Juuri näiden eroavaisuuksien vuoksi on itsestäänselvää, että miehen iho tarvitsee oman ihonhoitosarjansa!

Recipe for Men ottaa huomioon miehen ihon muuttuvat ja erilaiset tarpeet. Recipe for Men on Skandinaviassa kehitetty ihonhoitosarja, jonka tuotekehitys on keskittynyt etenkin rankkoihin, pohjoisiin sääolosuhteisiin. Erityisesti talvisin kylmä ja kuiva ilma voi olla iholle koetus: lämpötilan vaihtelu, jäinen tuuli ja kaupunkiympäristön saasteet eivät ainakaan paranna ihon kuntoa.

Recipe for Men ei lupaa kiinteyttää ihoa tiettyä prosenttimäärää, hurmata naisia tai tehdä töitä puolestasi. Sen sijaan Recipe for Men -tuotteilla saat takuuvarmasti pehmeämmän ja paremmin voivan ihon, joka tuntuu raikkaalta huolimatta siitä, kuinka rankkaa elämää elät. Recipe for Men on loogista ihonhoitoa, jolla on tarkoitus.

Suodata