SACHAJUAN

Kaksi huippulahjakasta ammattilaista + yksi kampaamo = SACHAJUAN.

Sacha Mitic ja Juan Rosenlind perustivat yhdessä kampaamon vuonna 1997. Heidän tavoitteenaan oli tarjota laadukasta hiusmuotoilua, trendikkäitä tyylejä ja kaupungin parasta palvelua. Yrityksestä tuli välittömästi yksi Tukholman kuumimmista kampaamoista ja vuonna 2004 miehet esittelivät ensimmäiset SACHAJUAN-hiustuotteet. Menestys oli taattu.

SACHAJUAN haluaa tehdä hiusten hoidosta ja muotoilusta ongelmatonta. SACHAJUAN-tuotteet ovat helppokäyttöisiä, pakkaukset ja etiketit simppeleitä ja niiden vaikutus hiuksiin yksinkertaisen tehokas. Jokaisen tulisi rakastaa hiuksiaan ja oikeilla tuotteilla se on helppoa.

SACHAJUAN-hiustuotteet eivät sisällä vain yhtä aktiivista ainesosaa, vaan kaikki ainesosat kaikissa tuotteissa ovat aktiivisia eli toimivia. SACHAJUAN ei usko halpoihin täyteainesosiin, vaan tasapainotettuun, harmoniseen ja tehokkaaseen kokonaisuuteen. Kaiken pohjalla on hiuksen kolmiulotteisuus: kiiltävä hius ei vain näytä kiiltävältä, vaan myös tuntuu sileältä ja terveeltä. SACHAJUAN ei vain siloita pintaa, vaan hoitaa hiuksia syvältä.

Mikä tekee SACHAJUAN-tuotteista ainutlaatuisia? Tarkoin vaalittu Ocean Silk -teknologia. Tämä "meren silkki" on hienovarainen yhdistelmä kolmea hiuksia hoitavaa merilevää, jotka kosteuttavat, kiillottavat ja ravitsevat hiusta intensiivisesti. SACHAJUAN-tuotteista jokainen on laadukas ja täynnä vaikuttavia aineosia.

Suodata