Shangpree

Shangpree Spa on Etelä-Korean avostetuin kauneushoitola, jonka ylellisissä hoidoissa käyvät erityisesti julkisuuden henkilöt ja eliitti. Shangpree on tarjonnut jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan ensiluokkaisia kauneudenhoitoelämyksiä, joita toteuttaa Shangpreen oma, vähintään kolme vuota kestävän ja yksityiskohtaisen Shangpree-koulutuksen saanut, jatkuvasti koulutettava henkilökunta. Muun muassa Forbesin, Voguen ja New York Timesin suosittelemat Shangpree Spa -hoitolat ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja kauneushoitoloita, jotka tarjoavat asiakkailleen innovatiivisia, trendi- ja laatutietoisten eteläkorealaisten kuluttajien tarpeisiin vastaavia hoitoja ja kauneudenhoitotuotteita.

Shangpree-hoitoloista tunnetuksi tullut ensiluokkaisuus on tuotu kuluttajien ulottuville Shangpreen kotikäyttöisillä ihonhoitotuotteilla, jotka mahdollistavat ylellisen ihonhoidon myös Shangpree-hoitoloiden ulkopuolella. Shangpreen innovatiiviset kasvonaamiot tarjoavat luksuksenomaisen ihonhoitokokemuksen hemmottelevilla koostumuksilla ja tehokkaasti vaikuttavilla aktiiviaineilla. Jokainen Shangpree-naamio on ammattitaidolla luotu taidonnäyte. Ensiluokkainen ihonhoito on nyt kaikkien saatavilla!

Shangpree ei investoi markkinointiin, sillä sen maine ensiluokkaisten tuotteiden kehittäjänä ja uskomattoman ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta pitävät merkin kuluttajien tietoisuudessa. Shangpreelle on tärkeää pysyä luotettavana ja tehdä vaikutus sekä asiakkaisiin että sen omaan henkilökuntaan. Shangpree pyrkii kehittämään vain tuotteita ja palveluita, jotka ovat laadultaan maailman parhaita, minkä vuoksi kaikki sen tuotteet ja palvelut testataan aina huolella. Shangpree-tuotteita saavat myydä vain huolella valitut jälleenmyyjät ja esimerkiksi ikoninen Lontoon Harrods tavaratalo on merkin harvoja jälleenmyyjiä Euroopassa.

Tutustu esimerkiksi hydrogeelistä valmistettuihin Shangpree silmänympärysnaamioihin, jotka auttavat palauttamaan kuiville silmänympäryksille niiden kosteustasapainon ja kirkkauden sekä ylläpitämään silmänympärysihon hyvinvointia ja nuorekkuutta. Shangpreen myydyin tuote on ylellinen, kullanvärinen Shangpree Gold Premium Modeling Mask, jonka muotoutuu kasvoille ja kuljettaa niiden iholle tehoaineita.