SIM Sensitive

Hajusteetonta hiustenhoitoa ihan jokaiselle!

Sim Sensitive on hiustenhoitosarja, jonka tuotteet ovat hajusteettomia tai niissä on mieto hypotuoksu. Hajusteettomuus ei kuitenkaan tarkoita tylsiä tuotteita, päin vastoin: Sim Sensitive -hiustuotteet ovat laadukkaita ja toimivia, ja niillä on mahdollista muotoilla mitä mielikuvituksellisimpia tyylejä.

Suomalaisena yrityksenä Sim Sensitiven laatustandardit ovat korkealla. Sim Sensitive käyttää tuotteissaan parhaita mahdollisia raaka-aineita ja panostaa tuotekehitykseen täydellä sydämellä. Kun työtä tehdään raikkaamman ilman puolesta, jokaisella on väliä: Sim Sensitive kuuntelee asiakkaitaan ja auttaa heitä valitsemaan juuri oikeat tuotteet. Sim Sensitive haluaa inspiroida ammattilaisia ja kuluttajia pitämään parempaa huolta itsestään ja valitsemaan käyttöönsä hajusteettomat, keholle hellävaraiset tuotteet.

Sim Sensitive -tuotevalikoimasta löytyy tuotelinja jokaiseen hiuspohjan ja hiusten ongelmaan. Esimerkiksi Sim Sensitive System 4 on terapeuttinen linja, joka on suunnattu hiuspohjan häiriöistä kärsiville. System 4 hoitaa hilseilevää, kutisevaa, yliherkkää tai rasvoittuvaa hiuspohjaa näkyvin tuloksin. Sim Sensitive DS -linja puolestaan sisältää täydellisen valikoiman hajusteettomia tuotteita hiusten hoitoon ja muotoiluun. Tuotelinjasta löydät juuri omaan hiustyyppiisi sopivat tuotteet vaivatta!

Kaikki Sim Sensitive -tuotteet valmistetaan Suomessa Ylöjärven tehtaalla ja tuotteilla on Avainlippu-merkki. Tue kotimaista ja koe vapauttavan raikas, hajusteeton Sim Sensitive -elämys!

Suodata