St.Tropez

St. Tropez on maailman johtava brändi mitä tulee itserusketukseen ja hehkuvaan ihoon!

Yhtenä syynä menestykseen oon taatusti joukko Hollywood-tähtiä, jotka palvovat St. Tropez -tuotteita ja luottavat niihin tilanteessa kuin tilanteessa. St. Tropez on myös monen vuoden ajan tehnyt yhteistyötä Lontoon muotiviikkojen, Oscar-gaalan ja muiden punaisen maton tilaisuuksien kanssa. Brändin faneihin lukeutuvat muun muassa Gwyneth Paltrow, Emma Stone, Penelope Cruz, Katy Perry ja Jennifer Aniston.

St. Tropezin moneen otteeseen palkitut tuotteet tuovat iholle luonnollisen rusketuksen ilman auringon haitallisia ja vanhentavia säteitä. Tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja niistä löytyy oikea sävy ja voimakkuus jokaiselle. St. Tropezin kehittämä Aroma Guard™ -teknologia häivyttää perinteistä itseruskettavan tuoksua ja näin ollen tuotteiden tuoksu on raikas ja huomaamaton.

St. Tropez kehittää jatkuvasti uusia, entistä helppokäyttöisempiä ja vaivattomampia itserusketustuotteita. Valikoima kattaa myös erikoistuotteet, kuten pois peseytyvän rusketuksen ja rusketusvärin poistajan. Kekseliäin tuote on ehdottomasti suihkussa käytettävä St. Tropez Gradual Tan In Shower, josta on patenttihakemus vireillä!

Valitsit sitten St. Tropezin rusketusöljyn, kätevän suihkeen, asteittain ruskettavan voiteen tai voimakkaan sävyn tuovan vaahdon, voit olla varma kauniista lopputuloksesta!

Suodata