Tangle Teezer

Takkuja? Karheat, sotkuiset hiukset? Kipeä hiuspohja? Lasimainen, herkästi takkuuntuva hius? Ei hätää, Tangle Teezer auttaa!

Tangle Teezer on erikoismuotoiltu hiusharja, jonka hellävaraiset muoviharjakset selvittävät hiukset kivuitta. Käteen sopiva harja käy kaikille hiustyypeille ja mille tahansa hiustenpaksuudelle. Joustavat muoviharjakset selvittävät takut hellästi vähän kerrallaan, jolloin hiukseen kohdistuu mahdollisimman vähän painetta ja venymistä. Näin hiusten harjaaminen helpottuu ja takut selviävät kuin itsestään. Pehmeät harjakset hierovat hiuspohjaa ja vähentävät siihen kohdistuvaa kipua hiuksia selvitettäessä. Hiuksista tulee sileät ja takuttomat, ja niiden katkeilu vähentyy huomattavasti.

Nyt voit sanoa hyvästit takuille ja hiusten katkeilulle. Hiusten selvittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tangle Teezerin kätevyyttä ei voi ymmärtää, ellei ole sitä kokeillut - ja kokeilun jälkeen siitä ei halua enää luopua!

Tangle Teezer -valikoima kasvaa jatkuvasti ja erilaisista harjoista löytyy oikea malli mihin tahansa tarpeeseen. Tangle Teezer The Original -harja on malliltaan leveä ja hyvin käteen istuva. Tangle Teezer Salon Elite -malli puolestaan soveltuu etenkin ammattilaisille, jotka harjaavat paljon muiden hiuksia: kapea, pyöristetty malli nopeuttaa työskentelyä ja sopii sekä kuiville että kosteille hiuksille. Tangle Teezer Compact Styler taas on matkakokoinen harja, joka sisältää harjaksia suojaavan muoviosan. Ihanteellinen kumppani salikassiin tai mukaan reissulle! Aqua Splash on suihkukäyttöön kehitetty iso ja tukeva harja, jolla sekä levität hoitoaineen että esiselvität hiukset tehokkaasti niiden ollessa märät. Taianomainen Magic Flowerpot -harja taas on lapsen käteen sopiva, pikkuinen harja, joka sisältää pinni- ja hiuslenkkipurkin. Kukkaharjalla hiusten selvittäminen sujuu kuin leikki!