TONI&GUY

Vaikuttavaa ammattilaislaatua!

Innovatiivisen hiusbrändin tarina sai alkunsa vuonna 1963, kun kaksi veljestä perusti italialaistyylisen kampaamon Lontooseen. TONI&GUY tarjosi alusta asti palvelua sekä miehille että naisille poiketen yleisestä normista pitää kauneussalongit ja parturinliikkeet erillään. 1960- ja 1970-lukujen särmät, graafiset ja vaativat hiustyylit suosivat unisex-kampaamoita niiden ollessa näppärämpiä reagoimaan muodin kysyntään. TONI&GUY-kampaamoja avattiin lisää, ja ne olivat loppuunsa varattuja jatkuvasti. Lisäksi brändi perusti tuotevalikoiman, joka vastasi ajan tarpeisiin myös kotikäytössä.

Tänä päivänä TONI&GUY on supersuosittu hiusbrändi, joka on voittanut jokaisen alan tärkeän palkinnon. TONI&GUY luo jatkuvasti uusia, kekseliäitä tuotteita sekä kampaajien että kuluttajien käyttöön, kouluttaa ammattilaisia, luo kampaukset ja tyylit useisiin muotinäytöksiin vuodessa ja saa mainintoja muotialan lehdissä Voguesta Allureen.

TONI&GUY-hiustuotteet tarjoavat laadukkaat pesu- ja hoitotuotteet jokaiselle hiustyypille. Tutustu valikoimaan ja tuo hiusalan legenda kylpyhuoneeseesi!