Toppik

Kärsitkö hiustenlähdöstä, kaljuista kohdista hiuspohjassa tai erittäin hennoista hiuksista? Apu on täällä!

Toppik Hair Building Fibers -tuote sisältää pieniä kuituja, jotka on valmistettu keratiiniproteiinista. Proteiinikuidut kiinnittyvät hiukseen magneetin lailla ja saavat aikaan vaikutelman runsaammista hiuksista. Toppik-kuidut saadaan luonnollisesta villasta, jolloin niiden rakenne on lähes samanlainen kuin ihmisen hiuksessa. Keratiinikuidut ovat siis joustavia ja luonnollisen liikkuvaisia. Luonnolliset, villaperäiset kuidut myös kiinnittyvät hiuksiin paremmin toisin kuin puuvillasta, kasviaineista tai keinomateriaalista valmistetut kuidut. Toppik-kuidut kestävät tuulen, sateen ja hikoilun.

Toppik Hair Building Fibers ei suinkaan ole ainoa tuote ohenevan kuontalon hoitoon. Toppik-valikoimasta löydät myös hiuksia tuuheuttavan shampoon ja hoitoaineen, jotka auttavat hiuksia saavuttamaan runsaamman olemuksen jo pesuvaiheessa. Tuotteiden keratiiniproteiini vahvistaa ja paksuntaa yksittäistä hiusta, jolloin hiuksista tulee kokonaisuudessaan tuuheammat. Toppik Hair Fattener -voide puolestaan toimii erityisen hyvin irtonaisten Toppik-kuitujen lisänä: pyyhekuiviin hiuksiin levitettävä, erittäin keratiinipitoinen voide paksuntaa yksittäisen hiuksen pintaa.

Toppik Hair Building Fibers -kuidut peseytyvät pois hiuksesta helposti vedellä ja shampoolla. Tämä tekee Toppik-tuotteista helppokäyttöisiä ja mukavia. Luonnollisen lopputuloksen saamiseksi Toppik suosittelee usean erivärisen kuidun sekoittamista keskenään.

Älä anna hiuspohjan sairauksien, kaljuuntumisen tai stressin vaikuttaa itsetuntoosi, vaan turvaudu Toppikiin!