Valentino

Valentino Clemente Ludovico Garavani on yksi maailman tunnetuimmista muotisuunnittelijoista. Valentino-muotitalo on tullut tunnetuksi upeista haute couture -iltapuvuista ja aivan erityisestä punaisen sävystä, joka on nimetty "Valentinon punaiseksi" (rosso Valentino). Valentinon tyylistä ja iltapuvuista ovat inspiroituneet trendikkäät muodin suunnannäyttäjät kuten Jacqueline Kennedy, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor ja Englannin prinsessa Margareth. Tänä päivänä varsinkin Valentinon ainutlaatuiset, pitsiä ja muita yksityiskohtia pursuavat hääpuvut ovat erityisen suosittuja.

Hajuvedet ovat kuuluneet Valentinon valikoimaan jo vuodesta 1978. Nykyisin Valentinon tuoksusuuntaukset on jaettu Valentina- ja Valentino-nimien alle. Valentinan alla olevat tuoksut ovat muunnelmia upeasta, valkoisten kukkien ja vaniljan tuoksuisesta, makeasta Valentina -hajuvedestä. Viimeisimmät julkaisut Valentina-perheeseen ovat hedelmäinen ja makea Valentina Pink ja hennon itämais-puuterinen Valentina Poudre.

Valentino-tuoksujen alle kuuluvat muun muassa Valentinon miesten tuoksut, kuten pähkinäisen kaakaoinen Valentino Uomo ja puumaisen pehmeä Valentino Uomo 2015. Myös Valentinon legendaarinen Donna EdP -tuoksu kuuluu tähän ryhmään: upean puuterinen sekoitus vaniljaa ja ruusua oli myyntimenestys heti julkaisustaan lähtien.

Valentinon tuoksumaailma on valtavirrasta poikkeava ja erityisen täynnä puuterisia gourmand-tuoksunuotteja. Jos etsit hurmaavaa, mutta erilaista hajuvettä, on Valentino selvä valinta!

Suodata