Veet

Veet - karvanpoistotuotteiden klassikko!

Jo 80 vuoden ajan Veet on kehittänyt lukuisia erilaisia karvanpoistomenetelmiä niin naisille kuin miehillekin. Suuri tuotevalikoima mahdollistaa häiritsevien karvojen poiston juuri sillä tyylillä, millä sen haluat tehdä. Olit sitten vahauksen, epiloinnin, liuskojen tai voiteen ystävä, Veetiltä löydät tuotteen, jolla poistat karvat tehokkaasti.

Veetille on tärkeää, että kuluttajilla on mahdollisuus päästä häiritsevästä karvoituksesta eroon helposti ja vaivattomasti sekä tarvittaessa ehkäistä karvojen kasvua. Siksi runsaaseen valikoimaan kuuluu vartalon, kainaloiden, kasvojen ja bikinialueen karvanpoistotuotteiden lisäksi ihoa hoitavia ja ihokarvojen kasvua vähentäviä tuotteita. Oli ongelmanasi sitten rehottavat kulmakarvat, viimeistelyä kaipaava bikiniraja tai epämukavat säärikarvat, Veetiltä löydät ratkaisun!

Veetin avulla ihokarvojen poisto on, jos nyt ei miellytävä elämys, niin ainakin nopeaa ja niin kivutonta kuin mahdollista. Useat Veet-tuotteet ovat valmiita käytettäviksi sellaisinaan eivätkä vaadi esivalmisteluja.

Voiko karvojen poisto enää olla helpompaa?