Whamisa

Eteläkorealainen Whamisa valmistaa luonnonmukaisia ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita, jotka sisältävät tehokkaita luonnon aktiiviaineita. Whamisan tuotteiden valmistuksessa on käytetty ainesosien vaikutusta tehostavaa fermentointimenetelmää, jonka ansiosta iho pystyy hyödyntämään ainesosia tehokkaammin. Whamisa-tuotteissa hyödynnetään tavallisen veden sijaan kasviperäisiä uutteita, jotka tehostavat niiden ihoa hoitavaa vaikutusta. Whamisa-tuotteet ovat BDIH-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja niissä hyödynnetään luonnonmukaisia säilöntäaineita. Useissa Whamisa-tuotteissa on myös vegaaninen koostumus.

Merkin suosituimpia tuotteita ovat mm. sen kuorintalaput, jotka auttavat poistamaan kasvojen iholta kuolleen ihosolukon helposti ja lempeästi. Whamisan tuotevalikoimaan kuuluu lisäksi esimerkiksi hydrogelimateriaalia hyödyntäviä naamioita ja kasvonaamio, jonka materiaalina on kankaan sijaan käytetty puhdasta levää.

Luonnonmukaisten Whamisa-tuotteiden joukosta löytyy jokaisen ihotyypin tarpeisiin sopivia ihonhoitotuotteita, joita yhdistelemällä syntyy omaa ihoa parhaalla mahdollisella tavalla palveleva ihonhoitorutiini.

Suodata