Maria Åkerberg
Hair Therapy

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
11,90 € Suos. hinta 14,50 €
11,90 € Suos. hinta 14,50 €
Variantti : 100 ml
Tuotetiedot

Hair Therapy on luonnollisesti kosteuttava ja pehmentävä naamio kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti kuiville, hauraille hiuksille ja ärtyneelle hiuspohjalle. Kookosöljyn ja Jojobaöljyn rasvahapot tekevät hiukset pehmeämmiksi ja helpommin kammattaviksi. Jojobaöljy kiinnittyy jokaiseen hiussuortuvaan ja voi siten korjata vaurioituneita hiuksia. Teepuuöljyn, Laventelin ja Sitruunaruohon eteeriset öljyt tekevät Hair Therapystä sopivan kuivalle hiuspohjalle. Teepuu vähentää hilseilyä, Laventeli hoitaa ja Sitruunaruoho virkistää samalla, kun se auttaa sitomaan hiuksiin kosteutta. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43807
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin (Vegetable), Cetyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Squalane (Vegetable), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Palmitic/Stearic Triglyceride, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Lavandula Officinalis (Lavender) Oil, Lactic Acid, Linalool*, Citral*, Limonene*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Pese hiukset sopivalla Hair & Body Shampoolla. Levitä Hair Therapya märkiin tai kosteisiin hiuksiin. Jos sinulla on kuiva hiuspohja, voit hyvin levittää naamion myös sinne. Anna vaikuttaa 10–20 minuuttia mielellään pyyhe pään ympärillä. Huuhtele sen jälkeen huolellisesti. Käytä kaksi kertaa viikossa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Hair Therapya voi käyttää myös hoitoaineena käsitellyille hiuksille.

Katso lisää vastaavia kuin Hair Therapy

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.