ghd
Style Smooth & Finish Serum

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
39,95 € 39,95
39,95 € 39,95
Valinta :
Tuotetiedot

ghd Style Smooth & Finish Serum on kevyt, hiuksia siloittava seerumi, joka tuo kiiltoa ja vähentää hiusten pörröisyyttä. Erinomainen tuote siloittamaan kuivia ja käsiteltyjä hiustenlatvoja, vähentämään hiusten sähköisyyttä sekä erottelemaan kiharoita.

  • Kaikille hiuslaaduille

Koko: 30 ml

Käyttö

Käytä yksi pumppaus normaaleille ja hennoille hiuksille tai puolitoista pumppausta paksummille ja karheammille kutreille. Hiero seerumi kämmennille ja työstä se hiusten pituuksiin ja latvoihin. Voidaan käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin. Jos käytät seerumia kosteisiin hiuksiin yhdessä muiden muotoilutuotteiden kanssa, levitä se hiuksiin viimeisenä ennen föönausta.

Ainesosat

Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Parfum (Fragrance),Linalool,Benzyl Salicylate,Citral,Coumarin,Limonene,Hexyl Cinnamal,Alpha-Isomethyl Ionone,Citronellol,Alcohol Denat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkitynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.