ghd
Helios Professional Hairdryers

(3 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
175,90 € Suos. hinta 205,50 €
175,90 € Suos. hinta 205,50 €
Variantti : GHD Helios White
Tuotetiedot

ghd Helios™ -hiustenkuivaaja mullistaa muotoilurutiinisi; ghd:n johtavien insinöörien yhdessä huippufyysikkojen ja ammattimaisten stylistien kanssa suunnittelema helios on ergonomisesti tasapainotettu, minkä ansiosta muotoilu tuntuu kevyemmältä. Pidemmän käyttöiän tarjoava, harjaton moottori tuottaa keskitetyn 120 km/h puhallusnopeuden – ghd Helios™ -hiustenkuivaaja tekee muotoilusta tarkkaa ja hallittua ja nopeuttaa huomattavasti stailausrutiiniasi, 8/10 on samaa mieltä* .

Tuotenumero: 83912
Ainesosat

Kuningatar ei ansaitse muuta kuin parasta. Esittelemme uudet ghd Helios Professional Hairdryers -hiustenkuivaajat, jotka takaavat tasaisemmat ja tyylikkäämmät hiukset sekä optimaalisen muotoilun. Tämä hiustenkuivaaja mullistaa muotoilurutiinisi. Ghd:n johtavien insinöörien, huippufyysikoiden ja ammattilaisstylistien yhteistyönä kehittämä ghd Helios Professional Hairdryers -hiustenkuivaaja on ergonomisesti tasapainoinen yksinkertaisempaa muotoilukokemusta varten. Hiustenkuivaajan pitkäikäinen harjaton moottori keskittyy voimakkaaseen 120 kilometriä tunnissa puhaltavaan ilmavirtaukseen, mikä tekee hiustemuotoilustasi huomattavasti entistä nopeampaa. Sano hyvästit sähköisille ja pörröisille hiuksille edistyneellä ionitekniikalla, joka antaa sileät ja yli 30% kiiltävämmät hiukset.

Katso lisää vastaavia kuin Helios Professional Hairdryers

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut