ghd
Platinum+

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Christmas Gift Set
Tuotetiedot

Koe hyvien hiuspäivien legenda tällä juhlakaudella ghd platinum+ professional smart styler -muotoiluraudalla, leveällä harjalla, lämpösuojasuihkeella ja lämmönkestävällä pussilla.* . Ylellisiä tarvikkeita 63 €:n arvosta.

ghd platinum+ on älykäs muotoilurauta, joka mukautuu kaikkiin hiustyyppeihin ja muotoilutarpeisiin. Sen on osoitettu tuottavan huomiota herättäviä tuloksia ja vahvistavan hiuksia**. Ultra-Zone™-ennakoiva teknologia säilyttää optimaalisen muotoilulämpötilan 185 °C ja ennakoi hiustesi tarpeet tehokkaammin kuin koskaan ennen. Se takaa parhaat tulokset, 70 % vahvemmat hiukset ja kaksi kertaa paremman värinsuojan**.

Välitöntä pörrötöntä muotoilua ja 75 % enemmän kiiltoa*** varten räätälöidyt keraamiset jousitetut levyt on päällystetty erittäin kiiltävällä pinnoitteella, ja ainutlaatuinen wishbone-sarana pitää levyt täydellisessä linjassa antaen sinulle täyden hallinnan erilaisten hiustyylien luomiseen.

Suojaa hiuksiasi ghd bodyguard -minisuihkeella, jossa on ikoninen lämpösuojajärjestelmä. Suihkuta ennen muotoilua ja harjaa tasaiseksi yleiskäyttöisellä leveällä harjalla.

*Lämmönkestävää kantokoteloa saa käyttää vain ghd-tuotteiden kanssa

**vähemmän katkeilua ja kaksi kertaa vähemmän värin haalistumista verrattuna muotoilurautaan, joka toimii 230 °C:ssa.

***tekninen testi laboratoriossa ruskeille hiuksille, mitattu vs. luonnollisesti kuivatut hiukset.

Tuotenumero: 118367
Annostus ja käyttö

1. Suihkuta hiuksiin ghd Bodyguard Heat Protect Spray -suihketta

2. Jaa hiukset 1 tuuman leveisiin osiin

3. Sileä ja suora look: Aseta muotoilurauta hiuksiin ja liu'uta harjaa pitkin osio alas.

4. Aalloille ja liikkeelle: Aseta muotoilurauta hiuksiin ja käännä 180 astetta liukuen hiuksia alaspäin

5. Toista kaikkiin hiuksiin

Katso lisää vastaavia kuin Platinum+

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.