TanCan
Clear Self-Tanning Spray

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 100 ml
Tuotetiedot

 
Moderni itseruskettaja ilman ylimääräisiä ainesosia, hajusteita tai säilöntäaineita!

TanCan Clear Self-Tanning Spray tuo ihollesi syvän ja pitkäkestoisen rusketuksen. Hienojakoisen suihkeen väritön koostumus levittyy iholle tasaisen ohuena huntuna, jota ei tarvitse levittää käsin hieromalla. Itseruskettavan suihkeen sisältämä erytruloosi pitää huolen siitä, että rusketuksesta tulee luonnollisen sävyinen.

  • Kehitetty erityisesti kasvojen ja kaulan iholle

Koko: 100 ml

 
 

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

 
 

Tuotenumero: 56187
Ainesosat

Aqua (Water),DMDM Hydantoin,Propylene Glycol,Alcohol Denat.,Dihydroxyacetone,Ethoxydiglycol,Aloe Barbadensis,Diazolidinyl Urea,Dimethyl Ether,Camellia Sinensis,Erythrulose

Katso lisää vastaavia kuin Clear Self-Tanning Spray

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut