Maria Åkerberg
Saltdeo

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
9,90 € Suos. hinta 12,95 €
9,90 € Suos. hinta 12,95 €
Variantti : 50 g
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
MARIA ÅKERBERG
Tuotetiedot

Salt Deo on tuoksuton, todella tehokas ja desinfioiva deodorantti, joka ei sisällä alkoholia tai alumiinikloridia. Tuote ei tahraa vaatteita ja vaikutus kestää 24 tuntia. Se sopii desinfioivan vaikutuksensa ansiosta erinomaisesti karvojen ajon jälkeen sekä kainaloihin että kasvoille aftershaveksi. Salt Deo sisältää vanhan tiedon mukaan luotettavaa Ammonium-Aluna-suolaa, joka on luonnollisesti esiintyvä mineraali. Sitä käytetiin aiemmin sen verenvuotoa tyrehdyttävän ja desinfioivan vaikutuksen vuoksi. Vasta myöhemmin sitä on alettu hyödyntämään mineraalin deodoranttivaikutuksen vuoksi. Salt Deo ei sisällä alkoholia tai alumiinikloridia (AlCl). Aluna on kaksinkertainen suola, joka sisältää Alumiinia, mutta sitä ei voi vapautta. Siksi Salt Deossa ei ole vapaana yhtään Alumiinia. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43757
Ainesosat

Ammonium Alum (alun), Aqua (water bonded to the salt).

Annostus ja käyttö

Kostuta Salt Deo kevyesti vedellä ja hiero vastapestylle iholle n. 20 sekunnin ajan. Jotta deodorantti kiinnittyisi iholle, tarvitaan vähän kitkaa. Huuhtele sitten puikon yläosa kevyesti (ei kokonaan, koska puikko saattaa irrota pohjasta) ja anna kuivua ilman korkkia. Jotta aktiiviset ainesosat toimisivat optimaalisesti, iho on tärkeää puhdistaa huolellisesti.

Katso lisää vastaavia kuin Saltdeo

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.