Ihonhoito

Kangasnaamiot ja muut naamiot

Löydät tältä sivulta paitsi runsaan valikoiman erilaisia kangasnaamioita, myös muita erilaisia K-Beauty-naamioita kuten mustapäälappuja, silmänympäryksille tarkoitettuja naamiolappuja sekä kumimaisia, kasvoille kuivuessaan muotoutuvia naamioita. Erilaiset kasvonaamiot ovat erittäin suosittuja Koreassa ja niitä on saatavilla loputon määrä. Erityisesti kangasnaamiot ovat olennainen osa korealaista ihonhoitokulttuuria ja korealaiset kosmetiikkayritykset ovat äärimmäisen kekseliäitä kehitellessään uudenlaisia kangasnaamioita. Korealaiset ovat myös tunnettuja tehokkaista mustapäälapuistaan.

Kangasnaamiot

Kangasnaamioiden kankaaseen on imeytetty ihoa hellivää seerumia, joka tuo kasvoille tehostettua hoitoa. Muotoonleikatun kankaan tarkoitus on ehkäistä seerumin haihtumista, jotta iho voi rauhassa ryystää itseensä kaiken tarvitsemansa seerumin. Kangasnaamioiden annetaan vaikuttaa iholla n. 20 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräinen seerumi taputellaan iholle. Yleisin suositus on käyttää kangasnaamioita 1-3 kertaa viikossa, mutta omistautuneimmat kauneusfanaatikot käyttävät niitä päivittäin varmistaen, että heidän ihonsa on aina täyteläisen kosteutettu ja kauniin heleä. Tavallisesti kangasnaamioita käytetään hoitonesteen ja seerumin jälkeen ennen kosteusvoidetta. Saat parhaan hyödyn kangasnaamioista, kun vaihtelet niitä ihosi tarpeiden mukaisesti, joten suosittelemme kokeilemaan erilaisia naamiota.

Mustapäälaput

Toisin kuin kangasnaamioita, suositellaan mustapäälappuja käytettävän puhtaalla iholla. Aseta mustapäälappu kostealle iholle suihkun tai ihon höyryttämisen jälkeen, anna sen kuivua ja kiskaise se iholta irti ripeällä liikkeellä voidaksesi kauhistella siihen takertuneita epäpuhtauksia.

Modeling Mask -naamiot

Iholla kumimaisiksi kuivuvat modeling mask -kasvonaamiot syntyvät veden ja jauheen sekoituksesta. Naamiot levitetään kasvoille ja kuivuessaan ne muodostavat kumimaisen "muotin", joka irroitetaan kasvoilta hellästi vetäen. Naamioita on saatavilla erilaisille ihotyypeille sopivia versioita. Toisin kuin kangasnaamiot, myös nämä naamiot levitetään usein puhtaalle iholle ja ne irtoavat siltä huomattavasti hellävaraisemmin kuin tavalliset peel off -kasvonaamiot.

Silmänympärysnaamiot

Korealaiset kosmetiikkamerkit tarjoavat myös erilaisia silmänympärysiholle kehitettyjä naamioita, joista suosituimpia ovat hydrogeelistä valmistetut laput. Silmänympäryksiä kosteuttavat ja kirkastavat naamiolaput sopivat täydellisesti niin herättämään väsyneeltä näyttäviä silmiä kuin hemmottelemaan kuivaa silmänympärysihoa.

Huulinaamiot

Saatavilla on myös huulille kehitettyjä naamiolappuja, jotka hellivät sekä huulia että niiden ympäryksiä. Hyytelömäiset geelilaput kosteuttavat ja ravitsevat ihoa auttaen tekemään huulista täyteläisemmän näköiset. Kertakäyttöisiä lappuja pidetään iholla noin 15 minuuttia, jonka jälkeen ne poistetaan iholta vaivatta.

Suodata