Virve Fredman
Virve Fredman Täydellinen Iho

(5 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti :
Tuotetiedot

Tunnista oman ihosi tarpeet ja hoida ihosi kuulaaksi.

Suomen seuratuimman kauneudenhoitoblogistin opas perehdyttää sinut aikamme suurimpaan kauneustrendiin. Ota haltuun korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet kaksoispuhdistuksesta kangasnaamioihin!

Päivittäisen ihonhoidon ei pitäisi olla vain tylsä rutiini. Täydellinen iho, opas korealaiseen ihonhoitoon paljastaa, miksi korealaisesta ihonhoidosta on tullut niin suosittua ja trendikästä myös länsimaissa ja johdattaa lukijan iloiseen ihonhoitoon. Teos opastaa lukijan kymmenvaiheiseen ihonhoitorutiiniin ja tekee sen noudattamisesta helppoa. Kirja auttaa myös löytämään omalle iholle sopivat hoitotuotteet ja tehoaineet sekä tutustuttaa korealaisiin kosmetiikkamerkkeihin.

Ihonhoidon mullistava opas johdattaa lukijan korealaisten tehoaineiden, kuten etanaseerumin ja fermentoidun hiivan, saloihin sekä paljastaa, miksi Etelä-Korean Soul on tällä hetkellä maailman kauneuspääkaupunki ja K-Beauty valloittaa markkinoita ympäri maailman. Kirjan avulla jokaisen on helppo tunnistaa oman ihonsa tarpeet ja luoda itselleen tuloksia tuova ihonhoitorutiini edullisesti vaikka lähimarketin tuotteilla. Kirja soveltuu oppaaksi niin ihonhoitonoviiseille kuin syventämään osaamista jo enemmän tietäville.

  • Kirja korealaisesta ihonhoidosta
  • Kustantaja: WSOY
  • Sivumäärä: 176

Halusin kirjoittaa kirjan, joka kokoaa yhteen blogistani löytyvää tietoa, mutta tarjoaa silti myös paljon uutta asiaa, jotta kirjasta voi nauttia niin minut blogin kautta tunteva lukija kuin myös lukija, joka ei ole koskaan lukenut blogiani. Halusin tehdä kirjastani helposti luettavan, mutta silti hyvin kattavan, jotta siitä hyötyy sekä ihonhoitoa aloitteleva että sen siihen jo syventynyt lukija. Kirjan vinkkien avulla on helppoa rakentaa juuri itselleen sopiva ihonhoitorutiini paitsi korealaisen kosmetiikan tuotteilla, mutta myös millä tahansa muilla tuotteilla. -Virve Fredman 

Huomioithan, että sivustolla olevat kampanjatarjoukset, alennukset tai alennuskoodit eivät koske kirjaa.

 

Lisätietoa kirjasta

Täydellinen iho, opas korealaiseen ihonhoitoon on kattava ihonhoidon opas, joka auttaa tekemään ihonhoidosta palkitsevaa. Kirja keskittyy korealaiseen ihonhoitoon, mutta sen vinkkien avulla on helppoa luoda oma ihonhoitorutiini myös länsimaisilla tuotteilla.

Paitsi että kirja esittelee korealaisen ihonhoidon 10 vaihetta ja tekee niiden noudattamisesta helppoa, antaa se vastauksen myös useimpiin ihonhoidon kysymyksiin: Milloin ihonhoito tulee aloittaa? Voiko ihoa hoitaa liikaa? Kuinka löytää itselleen sopivat tuotteet? Kuinka paljon tuotteita tulee käyttää? Kuinka kauan ennen uuden ihonhoitotuotteen levitystä tulee odottaa? Täytyykö kaikkien tuotteiden olla samalta merkiltä? Voiko erilaisia aktiiviaineita käyttää yhtäaikaa? Voiko mustapäistä, finneistä, aknearvista ja laajentuneista ihohuokosista päästä eroon? Löytyykö Etelä-Koreasta lunonnonkosmetiikkaa? Mitä hanbang-kosmetiikka on? Käyttävätkö miehetkin Koreassa kosmetiikkaa?

Kattava tietopaketti kokoaa yhteen korealaisen ihonhoidon tunnetuimmat aktiiviaineet etanaseerumista ginsengiin ja hunajasta propolikseen. Lisäksi se selventää, mitä antioksidantit, AHA- ja BHA-hapot sekä epidermaaliset kasvutekijät ovat, mitä ainesosien fermentoitu on ja kuinka se tehostaa niiden vaikutusta.

Kirjassa syvennytään myös korealaiseen meikkaustyyliin ja poimitaan sen parhaat jutut BB- ja CC-voiteista tyynymeikkivoiteisiin. Kirja tarjoaa myös kurkistuksen korealaisen kosmetiikan shoppailuun maailman kosmetiikkapääkaupungissa Soulissa.

Opas huipentuu 100 tunnettua korealaista kosmetiikkamerkkiä summaavaan esittelyyn, joka auttaa lukijaa löytämään kiinnostavia tuotemerkkejä, joiden pariin on lukuelämyksen jälkeen helppoa sukeltaa uuteen ihonhoitorutiiniin sopivia tuotteita etsiessä.

 

Virve Fredman

Virve Fredman on kosmetiikka-alan ammattilainen, joka on toiminut kauneuden parissa jo vuodesta 2005. Suomen luetuimman kosmetiikkablogin Ostolakossa kirjoittaja tunnetaan kosmetiikka-alan viimeisimpiä villityksiä jahtaavana tietopankkina ja korealaisen kosmetiikan riemun sanansaattajana. Estenomiksi kouluttautunut Virve työskenteli kosmetiikan verkkokauppa Elevenin Suomen verkkokauppapäällikkönä syyskuuhun 2019 asti.

Järjestelmäteknisistä syistä kaikkien Eleven-verkkokaupasta ostettujen tuotteiden ALV-tiedoissa näkyy kassalla ja asiakkaan kuitissa kosmetiikkatuotteiden ALV-kanta 24%. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli tarvitset yrityksen kirjanpitoa varten kuitin, jolla näkyy jälleenmyyjän todellinen ALV-erittely.

 

Tuotenumero: 75991

Katso lisää vastaavia kuin Virve Fredman Täydellinen Iho

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut