FAQ Swiss
201 Ultra-Lightweight Silicone RGB LED Face Mask

Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
529,00 €
529,00 €
Variantti : 1 pcs
Tuotetiedot

FAQ™ 201 on LED-kasvonaamio, joka torjuu ikääntymisen merkkejä uudella wearables-kauneudenhoitoteknologialla. LED-naamio on ihanteellinen niille, jotka toivovat kliinistä tulosta keskittyen erityisesti valohoitoon. LED-naamio käyttää kolmea erilaista LED-valoa: vihreää, punaista ja sinistä. Punaiset LED-valot vähentävät ikääntymisen merkkejä, vihreät tasoittavat ihon sävyä ja siniset vähentävät epäpuhtauksien syntymistä. LED-naamio on valmistettu läpinäkyvästä silikonista, joka muotoutuu kasvojen mukaan ja varmistaa valon tasaisen jakautumisen 600 valontoistimen avulla, samalla kun aallonpituus säilyy muuttumattomana. LED-naamio on langaton ja kevyt, ja sen malli suojaa silmiä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotenumero: 114276
Annostus ja käyttö

Käyttöohje: 1. Pese kasvot puhtaiksi ja levitä FAQ™ P1 -pohjustusvoidetta parhaisiin tuloksiin päästäksesi. 2. Aseta FAQ™ 201 kasvoillesi ja kiinnitä se otsanauhalla. 3. Paina virtapainiketta kolmen sekunnin ajan kytkeäksesi laitteen päälle, ja vaihda LED-värejä samalla painikkeella. 4. Nauti LED-kasvohoidosta enintään 15 minuutin ajan. Paina hoidon päätyttyä virtapainiketta kolmen sekunnin ajan kytkeäksesi naamion pois päältä.

Katso lisää vastaavia kuin 201 Ultra-Lightweight Silicone RGB LED Face Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.