Foreo
LUNA Mini 3

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 31,79 €

127,16 € 158,95 €

Säästät 31,79 €

127,16 € 158,95 €

Variantti : Pearl Pink
Tuotetiedot

Koe ihonpuhdistuksen mullistus! FOREO LUNA Mini 3 -kasvoharja vie kasvojen puhdistuksen jälleen uudelle tasolle. Kasvoharjan T-Sonic-värähtely, hygieeniset silikoniharjakset ja 12 voimakkuustasoa takaavat puhdistuselämyksen, joka jättää ihon heleäksi ja hoitotuotteille vastaanottavaiseksi. LUNA Mini 3 -kasvoharjan silikoniharjakset ovat pidemmät ja aiempaa 25% pehmeämmät. Hellävarainen puhdistus takaa silti huippuhyvän lopputuloksen: LUNA Mini 3 poistaa iholta 99,5% talista, kuolleista ihosoluista ja epäpuhtauksia aiheuttavasta liasta. Aiempaa kevyempi kasvoharja kulkee näppärästi mukana niin treeneissä kuin matkoillakin.

 

Tehokas ja hellävarainen kasvojenpuhdistus

FOREO LUNA Mini 3 -kasvoharja hyödyntää hygieenistä, lääketieteellistä silikonia, jonka ansiosta sen harjakset ovat erityisen hellävaraiset ja samaan aikaan syväpuhdistavat. Ihonpuhdistuslaitteen etupuolella ovat hellävaraiset, ohuet ja pitkät harjakset, joiden avulla hoituu päivittäinen ihonpuhdistus. Kasvoharjan takaosassa sijaitsevat aavistuksen kovemmat ja lyhyemmät, syväpuhdistavat silikoninystyt, jotka sopivat erityisesti rasvoittuvalle iholle päivittäiseen puhdistukseen ja muille ihotyypeille tarvittaessa käytettäväksi. Ihonpuhdistuslaite käynnistää 8000 T-Sonic-värähdystä, jotka yhteistyössä silikoniharjasten kanssa puhdistavat ihohuokoset ja poistavat iholta likaa, epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Säädettävä 12 askelman voimakkuus tekee LUNA Mini 3 -kasvoharjasta tarpeen mukaan hellävaraisen puhditustuslaitteen tai tehokkaan, syväpuhdistavan kokemuksen. Kun iho on puhdistettu perusteellisesti FOREO-kasvoharjan avulla, imeytyvät muut hoitotuotteet sille paremmin ja iho tuntuu sileämmältä. Yhdessä eri mittaisten silikonipintojen ja säädettävän tehon avulla on mahdollista luoda juuri ihon sen hetkisiin tarpeisiin sopiva puhdistusrutiini.

 

Valovoimainen iho vain minuutissa - tai jopa 30 sekunnissa

LUNA Mini 3 -kasvoharjan ihonpuhdistusrutiini on valmis vain yhdessä minuutissa. Minuutin aikana ihonpuhdituslaite käy läpi koko kasvot ja tuo kasvoille virkistyneen hehkun aamuin illoin. Mikäli kiire painaa hartioita ja iho kaipaa nopeita tuloksia, FOREO LUNA Mini 3 yllättää nopealla 30 sekunnin Glow Boost -ohjelmalla. Näppärästi kahdella painalluksella aktivoitava Glow Boost -ohjelma sopii kiireisiin aamuihin, treenien jälkeen käytettäväksi tai niihin hetkiin, kun iho kaipaa nopeaa puhdistusta. 100% vedenkestävä ihonpuhdituslaite toimii vaikkapa suihkussa säästäen jälleen aikaa ja vaivaa. Glow Boost on kuin HIIT-treeni iholle!

 

Heleä, raikas ja syväpuhdistettu iho älyteknologialla

Aktiiviseen elämäntyyliin suunniteltu FOREO LUNA Mini 3 -ihonpuhdistuslaite hyödyntää uusinta teknologiaa. FOREO App -sovellukseen Bluetooth-yhteyden kautta yhdistettävä kasvoharja on hallittavissa kännykän kautta. Helposti mukana kulkeva, kevyt kasvoharja on myös löydettävissä mobiilisovelluksen avulla: hukassa olevan laitteen voi paikantaa nappia painamalla. 

 

Lue lisää FOREO LUNA Mini 3 -kasvoharjasta tästä artikkelista.

 

 • Silikoninen kasvoharja
 • Syväpuhdistava vaikutus
 • Poistaa ihon pinnalta 99,5% liasta, hiestä, kuolleista ihosoluista ja talista
 • Käytetään yhdessä FOREO App -mobiilisovelluksen kanssa
 • 12 säätötehoa
 • 100% vedenkestävä
 • Glow Boost -pikatoiminto
 • 2 käsittelypintaa
 • Find My Luna -toiminto mobiilisovelluksen kautta
 • 2 vuoden takuu
 • Saatavilla eri värejä

Käyttö

Ensimmäinen käyttökerta 
Lataa FOREO App -mobiilisovellus kännykkään tai tablettiin. Käynnistä LUNA Mini 3 -kasvoharja ja yhdistä laite sovellukseen Bluetoothilla. Seuraa ohjeita puhdistusasetusten valitsemiseksi. FOREO LUNA Mini 3 on aktivoitava ja rekisteröitävä ensimmäisellä käyttökerralla sovelluksen kautta.

Seuraavat käyttökerrat
Poista meikki meikinpuhdistusaineella ja kuivaa kasvot. Yhdistä LUNA Mini 3 sovellukseen. Kostuta kädet ja levitä kasvoille haluamasi puhdistusaine tai kostuta kasvot ja levitä puhdistusaine suoraan LUNA Mini 3 -kasvoharjan pinnalle. Paina käynnistysnappia ja seuraa puhdistusohjeita sovelluksesta. Käytä puhdistaessa pyöriviä liikkeitä. Kasvoharja sammuu automaattisesti puhdistusohjelman loputtua. Huuhtele LUNA Mini 3 -ihonpuhdistuslaite ja kuivaa kasvot. Jatka ihonhoitorutiinisi mukaisilla hoitotuotteilla.

Katso lisää vastaavia kuin LUNA Mini 3

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.