Nivea
Skin Regimen For Dry Skin

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Value pack
Paketin tuotteet
Tuotetiedot

Nivean pakettitarjous kuivalle iholle.

* NIVEA Nourishing Day Cream on kehitetty hoitamaan kuivaa ihoa. NIVEA Moisture -hoitokompleksia ja luonnollista manteliöljyä sisältävä koostumus kosteuttaa ihoa intensiivisesti jopa 24 tunnin ajan ja tasapainottaa ihon omaa kosteustasoa. Voide sisältää sheavoita ja antioksidantteja, jotka kosteuttavat ihoa syvyys ja tekee siitä pehmeän. Voide sisältää myös SPF 15:tä, joka suojaa auringon aiheuttamilta vaurioilta. Dermatologisesti testattu.

* Daily Essentials Dry Skin Gentle Cleansing Cream on hellävarainen kasvojen puhdistusaine, joka on kehitetty erityisesti kuivalle iholle. Rikastettu luonnollisella manteliöljyllä ja Hydra IQ:lla, joka antaa iholle maksimaalisen kosteuden ja ravinnon 24 tunnin ajan. Puhdistaa ihon päällä syvyys, lika ja meikki poistetaan tehokkaasti, kun taas puhdistusmaito kosteuttaa ja säilyttää ihon luonnollisen kosteustasapainon. Mieto koostumus rauhoittaa ihoa, on miedosti ravitseva ja sopii erityisesti kuivalle iholle.

* Daily Essentials Dry Skin Soothing Toner on kasvojen puhdistusaine, joka on kehitetty erityisesti kuivalle iholle. Kasvovesi poistaa tehokkaasti lian ja meikin samalla kun se kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa että se säilyttää luonnollisen kosteustasapainonsa. Antaa rauhoittavan ja raikkaan tunteen miellyttävällä tuoksulla, joka kestää pitkään. Mieto koostumus on alkoholiton ja rikastettu luonnollisella manteliöljyllä ja Hydra IQ:lla, joka kosteuttaa ihoa mahdollisimman hyvin. Mieto koostumus rauhoittaa ihoa, on miedosti ravitseva ja sopii erityisesti kuivalle iholle.

Tuotenumero: C87489-35838-35842

Katso lisää vastaavia kuin Skin Regimen For Dry Skin

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.