Ihonhoito

Kasvoöljy

Kasvoöljyillä lisäät tehokkuutta ihonhoitoosi. Ne ovat tehokkaita hoitotiivisteitä, joilla saat ihosi hehkumaan uutta elinvoimaa. Kosteuttavien ja ravitsevien kasvoöljyjen lisäksi valikoimastamme löytyy myös kasvojen iholle lisää hehkua tuovia ja kevyen sävyn antavia öljyjä. Monet öljyt sopivat käytettäviksi myös ihon puhdistukseen. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma suosikkiöljysi - voit jäädä koukkuun!

Oletko halunnut kokeilla trendikkäitä kasvoöljyjä, mutta pelännyt niiden jättävän iholle rasvaisen tunteen? Ei huolta! Sinun tarvitsee vain löytää ihotyypillesi sopiva öljy, joka tukee ihosi tarpeita ja ottaa öljy osaksi ihonhoitoasi. Myös rasvainen ihotyyppi voi huoletta käyttää kevyitä kasvoöljyä. Korkealaatuiset luonnon kasviöljyt eivät tuki huokosia tai kiillä iholla ja niiden monikäyttöiset koostumukset imeytyvät iholle nopeasti.

Luonnon omista aineista koostuvat luonnolliset kasviöljyt ovat suosittuja sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettyinä. Ne ovat todellista superfoodia, jotka suojaavat, ravitsevat, vahvistavat ja hoitavat ihoasi. Niiden sisältämät vitamiinit ja rasvahapot toimivat antioksidantteina ylläpitäen ihosi terveyttä ja nuorekkuutta. Välttämättömät omega- rasvahapot sekä tehokas antioksidantti E-vitamiini ovat tärkeitä ihosi hyvinvoinnille. Ne antavat sille elinvoimaa, suojaavat sen pintaa ja hidastavat kosteuden haihtumista. Ne imeytyvät nopeasti ja tekevät ihostasi silkkisen pehmeän.

Kosmetiikan kasviöljyt sisältävät usein marjojen siemenöljyjä tai kasvien siemenistä puristettuja öljyjä, kuten manteli-, aprikoosi-, luumunkivi- tai pähkinäöljyjä. Ne voivat myös koostua keveistä ja nopeasti haihtuvista eteerisistä öljyistä, joilla on yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi monia, koko kehoa hoitavia terapeuttisia ominaisuuksia. Kasviöljyjen huumaava tuoksu on osa niiden käyttönautintoa. Ihastuttava appelsiinin tai ruusun tuoksu herättää ihosi ja vie sinut mielikuvitusmatkalle Grassen tuoksuville kukkaniityille Ranskan Provenceen. Varsinkin eteerisiä kasviöljyjä käytettäessä on tärkeää nuuhkaista öljyn tuoksua ennen tuotteen sivelemistä iholle. Näin tuoksumolekyylit kulkeutuvat aivojen aistialueelle ja pääsevät tervehdyttämään koko kehoa. Eteerisillä öljyillä on lisäksi mikrobien kasvua ehkäiseviä ominaisuuksia.

Valitse kasvoöljysi ihotyyppisi mukaan. Normaalista kuivemmalle ihotyypille sopivat useimmat kasviöljyt, koska ne kaikki antavat kosteutta ja ravitsevat ihoa. Seka- ja rasvaisen ihon kannattaa valita öljy huolella ja on hyvä varmistaa, että valitsemassasi tuotteessa on sellaisia aktiiviaineita, jotka puhdistavat epäpuhdasta ihoa, hillitsevät talin liikatuotantoa, ovat mielellään antimikrobisia ja jättävät iholle kauniin mattapinnan.

Kasvoöljyjä suositellaan usein käytettävän kostealla iholla, sillä ne muodostavat ihon pinnalle kosteuden haihtumista ehkäisevän suojan. Monia kasvoöljyjä voi käyttää iholla myös yksinään, mutta tehokkain vaikutus syntyy usein yhdistämällä kasvoöljyn muihin ihonhoitotuotteisiin osaksi omaa ihonhoitorutiinia.

Suodata