The Ordinary
Vitamin C Suspension 30% in Silicone

(8 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
8,95 €
8,95 €
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone on antioksidanttipitoinen ihonhoitotuote, joka kirkastaa ihoa ja häivyttää siltä ikääntymisen merkkejä. Hoitotuote sisältää 30% C-vitamiinia (L-Ascorbic Acid), joka säilyy stabiilina tuotteen vedettömän koostumuksen ansiosta. Erittäin kevyiden silikonien ansiosta hoitotuotteen koostumus tuntuu sileältä. C-vitamiinia sisältävä hoitotuote sopii erityisesti käytettäväksi illalla.

  • Valmistettu 30% askorbiinihappopuuterista (C-vitamiini)

  • Vedetön ja öljytön koostumus

  • Kirkastaa ihoa

  • Häivyttää ikääntymisen merkkejä

  • Antioksidanttinen

  • Vegaaninen tuote

  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä tuotetta kasvoille välttäen silmänympärysihoa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi iltaisin. Iholla saattaa tuntua kevyttä kihelmöintiä, mutta mikäli tuote tuntuu liian tehokkaasti vaikuttavalta, voidaan sitä sekoittaa haluttuun seerumiin tai voiteeseen tuotekoostumuksen laimentamiseksi.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Ainesosat

Dimethicone,Ascorbic Acid,Polysilicone-11,PEG-10 Dimethicone.

Katso lisää vastaavia kuin Vitamin C Suspension 30% in Silicone

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut