Klairs
Klairs Fundamental Watery Oil Drop

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
38,95 €
38,95 €
Variantti : Serum 60 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Fundamental Watery Oil Drop on seerumi, jolla on syväkosteuttavan kasvoöljyn ominaisuuksia ilman öljyistä tunnetta. Seerumissa on vesimäinen koostumus, joka imeytyy nopeasti ihoon ja kosteuttaa tehokkaasti. Se on täynnä antioksidantteja, fermentoituja ainesosia ja peptidejä, jotka tehostavat ihosolujen uusiutumista. Lisäksi seerumi sisältää Oriental Tea Complex -yhdistettä, jossa on vihreää teetä.
Tehokosteuttava seerumi.
Sisältää korkean pitoisuuden antioksidantteja ja peptidejä.
Uudistaa ihosoluja.
Seerumia voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa kosteusvoiteen sekaan.

Tuotenumero: 92841
Ainesosat

Aqua(Water), Glycerin, Butylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Water, Bifida Ferment Extract, Oryza Sativa Extract, Betaine, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sorbitol, Aspergillus/Rice Ferment Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sorbitan Sesquioleate, Ethylhexylglycerin, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Sodium Hyaluronate, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Isohexadecane, Carbomer, Dipotassium Glycyrrhizate, Polysorbate 80, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Laminaria Japonica Extract, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8.

Annostus ja käyttö

Levitä 2-3 tippaa kasvojen ja kaulan iholle ennen kosteusvoidetta.

Katso lisää vastaavia kuin Klairs Fundamental Watery Oil Drop

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.