MISSHA
Time Revolution The First Treatment Essence

(10 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 12,99 €

51,96 € 64,95 €

Säästät 12,99 €

51,96 € 64,95 €

Variantti : 150 ml
Tuotetiedot

MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence -hoitoneste on ihonhoidon kulttituote, joka kuuluu olennaisena osana korealaiseen ihonhoitoon. Kauniin ihon perustana tunnettu suosittu hoitoneste sisältää 90% fermentoidun hiivan uutetta, joka imeytyy iholle välittömästi ja energisoi sitä. Iholle hellävaraisen fermentoidun hiivauutteen koostumus jäljittelee ihon luonnollisia kosteustekijöitä (NMF, Natural Moisturizing Factor) auttaen kaunistamaan ihoa kosteuttamalla, tasapainottamalla ja napakoittamalla sitä.

Hoitoneste hyödyntää lisäksi B3-vitamiinin sisältämää niasiiniamidia, joka auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, parantamaan ihon luonnollista suojaa ja kaunistamaan ihon pintaa. DN-Aid tehoaine tuo ikääntyvälle iholle elinvoimaisuutta ja auttaa suojaamaan sen DNA:ta UV-säteilyn aikaansaamalta ikääntymiseltä.

Ihonhoitoa tehostava hoitoneste auttaa häivyttämään kasvoilta hentoja juonteita ja parantamaan ihon sävyä. Taianomainen vesi kosteuttaa ja elvyttää ihoa auttaen tekemään siitä heleän näköisen.

  • Ihoa kirkastava hoitoneste

  • Kaikille ihotyypeille

  • Kaikki Missha-tuotteet ovat Cruelty Free -tuotteita

Koko: 150 ml

Käyttö

Puhdista kasvojen iho. MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence on tuotteen nimen mukaisesti tarkoitettu käytettäväksi tavallisista hoitonesteistä poikkeavalla tavalla: Kaada vesimäisen kevyttä hoitonestettä vanulappuun ja pyyhi kasvojen iho heti ihonpuhdistuksen jälkeen. Käytä kasvovettä, seerumia ja kosteusvoidetta vasta hoitonesteen jälkeen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Potassium Sorbate,Butylene Glycol,Betaine,Sodium Hyaluronate,Polyquaternium-51,Tromethamine,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Pentylene Glycol,Water,1,2-Hexanediol,Niacinamide,Lactic Acid,Trehalose,Hydrogenated Lecithin,Cassia Alata Leaf Extract,Phellodendron Amurense Bark Extract,Propanediol,Hydrolyzed Corn Starch,Adenosine,Beta Vulgaris (Beet) Root Extract,Acetic Acid,Raffinose,SACCHAROMYCES FERMENT FILTRATE,Ulmus Davidiana Root Extract,Amaranthus Caudatus Seed Extract,Bigida Ferment Lysate,Pirper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract,Caprytyl Glycol,Hexapeptide-9 Phenoxyethanol

Katso lisää vastaavia kuin Time Revolution The First Treatment Essence

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut