Andrea
Roll-on Hair Remover Creme Body

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 119 g
Tuotetiedot

Andrea roll-on -karvojenpoistovoide vartalolle poistaa hellävaraisesti ei-toivotut karvat jaloista, käsivarsista ja bikiniradalta muutama minuutti!  Kosteuttaa ihoa. Käännä pullo ylösalaisin, paina kevyesti ja rullaa applikaattoria ihon yli. Pyöritä ihoa edestakaisin, kunnes alue on peitetty paksulla karvanpoistovoidekerroksella. Älä hankaa. Tarkista pieni alue 5 minuutin kuluttua. Jos hiukset eivät irtoa helposti, odota vielä 2 minuuttia ja tarkista sitten uudelleen. Älä koskaan anna kerman vaikuttaa yli 8 minuuttia kerrallaan. iho. Pyyhi pois kostealla lautasliinalla tai pyyhkeellä. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä. Taputtele kuivaksi. Puhdista applikaattori lämpimällä vedellä ja aseta muovisuojus paikalleen. Pidä viileässä ja kuivassa.

  • HUOMAA: Jos karvanpoistovoiteen ensimmäinen käyttökerta ei poista kaikkia karvoja, odota vähintään 48 tuntia ennen seuraavaa käyttöä.

Tuotenumero: 87320

Katso lisää vastaavia kuin Roll-on Hair Remover Creme Body

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.