Andrea
Wax Strips Body

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
12,50 €
12,50 €
Tuotetiedot

Andrea-vartalovahaliuskat ovat ammattimainen menetelmä karvojen poistamiseen vartalosta aina juurista alkaen ilman partakonetta tai epilointia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hiusten tulee olla 6 mm pitkiä. Iho on puhdistettava ja täysin kuivattava ennen karvanpoiston aloittamista.

TÄRKEÄÄ! Hiero vahaliuskoja käsien välissä noin 15 sekuntia, jotta vaha lämpenee ennen nauhojen erottamista.

  • RUNKO: Selvitä karvojen kasvusuunta ja paina vahaliuskaa tiukasti siihen suuntaan. Vedä nauha pois nopealla liikkeellä hiusten vastakkaiseen suuntaan. Varmista, että nauha on aina suljettu; mahdollisimman lähelle ihoa poiston aikana. Jatka karvanpoistoa uusilla vahaliuskoilla, kunnes alueella ei ole karvoja. Jäljelle jäänyt vaha voidaan poistaa levittämällä käytetty vahaliuska alueen yli. Levitä rauhoittavaa voidetta kosteuttaaksesi juuri vahattua ihoa ja välttääksesi tahmeutta.
  • ALAISET: Hiukset; kainalot ovat yleensä karkeampia kuin muut vartalon karvat ja niitä on vaikeampi poistaa. Aseta toinen käsi pään taakse, venytä ihoa ja levitä alla olevan kuvan ohjeen mukaan. Irrota tavalliseen tapaan ja venytä käsivartta niin mahdollisimman taakse, jotta iho pysyy venytettynä. Hå kyynärvarret voivat kasvaa muihin suuntiin kuin kuvassa näkyy. Tarkista kasvusuunta ennen vahauksen aloittamista. Jotkut säikeet on ehkä poistettava pinseteillä.
  • KÄSIVARSI: Käsivarsien karvat kasvavat yleensä sivusuunnassa. Aseta vahanauha käsivarren ympärille ja vedä se poispäin vastakkaiseen suuntaan.
  • BIKINILINE: Taivuta jalkaa ulos ja kiinnitä vahanauha nahan sisäpuoli kuvan ohjeen mukaan. Venytä ihoa toisella kädellä ja vedä sitten nauha karvan kasvusuunnasta vastakkaiseen suuntaan. Jäljelle jääneet viivat voidaan poistaa pinseteillä.
  • JALAT: Levitä vahaliuska; jalka. Venytä ihoa ja vedä se pois nopealla liikkeellä karvan kasvua vastakkaiseen suuntaan.
  • VATSA: Levitä vahaliuska samaan suuntaan kuin hiukset kasvavat kuvan ohjeiden mukaisesti. Venytä ihoa toisella kädellä ja vedä se poispäin vastakkaiseen suuntaan. Pidä nauhaa niin Ole mahdollisimman lähellä ihoa poistamisen aikana.
  • KAULA: Kallista päätäsi eteenpäin. Levitä vahanauha samaan suuntaan kuin hiukset kasvavat. Venytä ihoa toisella kädellä ja vedä sitten nauha karvan kasvun vastakkaiseen suuntaan.

Tuotenumero: 87321

Katso lisää vastaavia kuin Wax Strips Body

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.