Mandyskin
Mandy IPL 2.0

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
178,50 €
178,50 €
Variantti : White
Tuotetiedot

Mandy perustuu "IPL" (intensiivinen pulssivalo) teknologiaan, joka pysäyttää karvan kasvun käyttämällä lämmintä ja hellävaraista valoa. Laitetta käyttäneet ovat yleensä nähneet karvankasvun hidastuneen jo jo neljän hoidon jälkeen.

Mandy IPL 2.0 tekee IPL-karvojenpoistosta entistä nopeampaa, turvallisempaa ja helpompaa. Tämä laite on luotu korkealaatuisten materiaalien, teknologian ja käyttökokemuksen avulla. Korkean teknologian ihosensorin avulla laite määrittää sinulle optimaalisen intensiteettitason ja antaa sinulle mahdollisimman tehokkaan hoidon.

Älykäs ihosensori :

Anturit säätävät hoidon automaattisesti juuri sinun ihollesi sopivaksi. Yksilölliset hoidot erinomaisten tulosten ja sileän ihon saavuttamiseksi.

Sileän ihon takuu:

Jatkuva käyttövähentää karvojen kasvua, jopa kokonaan. . Valo kohdistuu karvatupen melaniniin, joka estää karvaa kasvamasta uudelleen.

Hoitolalason luksusta edullisesti:

Kokemus ja teknologia, joka aiemmin oli saatavilla vain hoitolassa. . Saavuta edullisesti sileä iho kotona aivan kuin hoitolassa.

Toimii tehokkaan nopeasti:

Hoida koko kehosi alle 20 minuutissa. Olemme tehneet Mandy 2.0:sta yhden markkinoiden nopeimmista laitteista jopa 100 väläyksellä minuutissa. Ja suuremmalla välkkyvällä ikkunalla.

Tuotenumero: 114621
Annostus ja käyttö

Mandy IPL-karvanpoiston helpot vaiheet

Näet karvankasvun selkeän vähenemisen vain 3-4 hoidon jälkeen. 12 hoitokerran jälkeen voi odottaa täydellistä tulosta.

1. Sheivaa alue

Ajele alue, jolta haluat poistaa karvat Älä vahaa ihoa ennen hoitoa, koska se poistaa karvan juuren karvatupista.

2. Valitse tehotaso

Valitse haluamasi tehotaso Mandy IPL -laitteessa. Suosittelemme aloittamaan ensimmäiset hoidot alhaisemmalla tehotasolla ja nostamaan sitä myöhemmin.

3. Kohdista laite

Aseta laite suorakulmioon sen alueen kanssa, jota haluat käsitellä. Paina nappia ja siirrä laite seuraavalle alueelle.

4. Kosteuta

Suosittelemme kosteuttamaan käsitellyt alueet hoidon jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin Mandy IPL 2.0

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.