search

JorgObé
Peel Off Mask

25,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
JorgObé Peel Off Mask -kasvonaamio auttaa tehokkaasti irrottamaan iholta huokosia tukkivia kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Kaoliinisavea, tammihiiltä ja kasviuutteita sisältävä naamio imee tehokkaasti itseensä ylimääräistä talia ja ihon rasvoja… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

15% alennus ostaessasi norm. hintaisia ihonhoitotuotteita 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

JorgObé Peel Off Mask

JorgObé Peel Off Mask -kasvonaamio auttaa tehokkaasti irrottamaan iholta huokosia tukkivia kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Kaoliinisavea, tammihiiltä ja kasviuutteita sisältävä naamio imee tehokkaasti itseensä ylimääräistä talia ja ihon rasvoja samalla kun taikapähkinä auttaa puhdistamaan ihohuokosia. Naamiossa on hyödynnetty punahattua, joka auttaa ehkäisemään ihotulehduksia. Naamio auttaa myös rauhoittamaan stressaantunutta ja herkkää ihoa. Ihosta tulee puhdas, pehmeä ja heleä!

  • Ei sisällä väriaineita, mineraaliöljyjä tai silikoneja
  • Pakkaus riittää n. 20 käyttökertaan

Koko: 100 ml

Käyttö

Levitä naamiota epäpuhtauksiin taipuvaisille kasvojen alueille kuten otsan, nenän ja leuan iholle. Anna naamion vaikuttaa 25-30 minuuttia tai kunnes se on täysin kuivunut ja vedä se hellästi pois kasvoilta. Huuhtele iho lopuksi haalealla vedellä. Käytä lopuksi ihotyyppisi mukaista kosteusvoidetta. Käytä naamiota 1-2 kertaa viikossa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

JorgObé Peel Off Mask

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Todella toimiva peel off naamio!
2018-04-11 kirjoittanut: Mari S (ikä: 25-34, diaryofatrueshopaholic.blogspot.fi/2018/02/tehokas-mustapaanaamio.html)
Naamio on helppo levittää kasvoille sormilla tai siveltimellä. Kuivuu noin puolessa tunnissa ja parasta on, kun tätä pääsee nyppimään pois kasvoilta ja näkee kaiken, mikä naamioon jää kiinni. Kasvot tuntuvat käytön jälkeen puhtaammilta ja pehmeiltä, sarjan kasvovoide on ollut tälle täydellinen kaveri, iho imaisee sen hetkessä kiitollisena. Voimakasta pistelevää tuoksua ei kannata säikähtää, se ei ärsytä ainakaan omaa ihoani eikä tunnu nenässä enää levityksen jälkeen.
Suositeltu kenelle: Kaikille ihon epäpuhtauksista ja mustapäistä eroon haluaville.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Toimii
2017-12-10 kirjoittanut: Christa L (ikä: 25-34)
Toimiva mustapäähoito, jota jopa poikaystävä ja veli suostuvat käyttämään. Plussaa isosta pakkauksesta eikä niitä yleisimpiä yksittäis pakattuja mustapäälaastareita.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Todella hyvä tuote mustapäille
2017-11-12 kirjoittanut: Nanna S
Tämä on kyllä ollut hintansa arvoinen. Poistaa hyvin mustapäät ha sitä on miellyttävä käyttää!
Suositeltu kenelle: Kaikille joilla on mustapäitä
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Ihana tuote!
2017-05-27 kirjoittanut: Eeva E (ikä: 15-24)
Olen etsinyt hyvää keinoa mustapäiden postoon ja tässä se on! Mustapäitä lähti paljon ja iho jäi tosi puhtaaksi, ostan tätä jatkossakin. :)
Suositeltu kenelle: Kaikille joilla on ongelmia mustapäiden kanssa
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Suosittelen
2017-12-26 kirjoittanut: Anita (ikä: 25-34)
Toimiva tuote. Riittoisa ja hyvän kokoinen pakkaus. Ystäväni suositteli tätä minulle ja voin suositella itsekin muille.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Ihan hyvä
2017-12-25 kirjoittanut: Marjaana V
Tuote on toimiva, tosin joutuu laittamaan melko paljon että pystyy repimään pois. Ja sen seurauksena tuotetta kuluu aika paljon.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5PEEL OFF MASK
2017-11-16 kirjoittanut: Krista J (ikä: 15-24)
Poistaa hyvin iholta kaikki epäpuhtaisuudet, mutta ärsyttävä poistaa kasvoilta, sillä naamio irtoilee niin pieninä palasina että menee pieni hetki saada ne kaikki irti.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Mustapäänaamio
2017-11-06 kirjoittanut: Neea
Helppo käyttää. Ei poista mustapäitä niin hyvin kuin toivoisin. Poistaa kasvoista myös ohuet ihokarvat.
Suositeltu kenelle: Epäpuhtaalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä, mutta hintava mustapäänaamio
2017-10-26 kirjoittanut: Elina K
Hyvä perusnaamio mustapäistä kärsiville. Tehokas, mutta kuivuu hitaasti. Tätä on tyydyttävää vetää kasvoilta irti. Tämä on tosin aika hintava, mutta toisaalta pakkaus on riittoisa.
Suositeltu kenelle: Mustapäistä kärsiville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Perushyvä mustapäänaamio
2017-10-02 kirjoittanut: Tiia S (ikä: 25-34)
Poistaa mustapäät hellävaraisesti, mutta suhteellisen tehokkaasti. Välillä tuntuu että naamioon jää vain hentoja ihokarvoja ja muutama satunnainen mustapää. Ensimmäisillä käyttökerroilla tuntui sekä itselläni että miehelläni että naamiosta nousee höyryä silmiin kun silmiä alkoi kirvellä heti levityksen jälkeen, tämä helpotti kyllä muutaman minuutin kuluessa. Myöhemmillä kerroilla näin ei ole käynyt.
Suositeltu kenelle: Helppoa keinoa mustapäiden poistoon etsivälle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Mustapääongelmille
2017-08-03 kirjoittanut: Jenna (ikä: 15-24)
Tuote teki mitä lupasi, hinta ehkä itselläni budjetin ylärajoilla. Plussaa siitä että on tuubissa, voi käyttää siis mainiosti koko kasvoilla tai vaikka vaan T alueella. Itsellä oli hieman vaikeuksia saada naamiota irti kasvoilta mutta harjoitus tekee mestarin ja saatoin laittaa naamiota liian vähän.
Suositeltu kenelle: Mustäpääongelmista kärsiville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä naamio
2017-04-29 kirjoittanut: Emmi H (ikä: 15-24)
Poistaa tehokkaasti mustapäitä ja ihosta tulee pehmeä ja kirkas. Säännöllisesti käytettyny mustapäät ovat hieman vähentyneet.
Suositeltu kenelle: Rasvaiselle ja sekaiholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Huippua
2017-04-28 kirjoittanut: Katja I (ikä: 25-34)
Ihana! Kasvot puhdistuu ja raikastuu! Jos talin eritys vähenee ajan myötö, olen todella tyytyväinen!
Suositeltu kenelle: Kaikille!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Pienoinen pettymys
2017-08-10 kirjoittanut: Iida H
Kiva koostumus, mutta pitää levittää nopeasti ettei jämähdä, muuten on hankala saada levittymään tasaisesti. Tuntuu kasvoilla kivalta, kannattaa levittää vain T alueelle, joka hyötyy siitä eniten. Irrotti kyllä mustapäitä, mutta ei niin tehokkaasti kuin olisin toivonut. Lisäksi ainakin minulla kasvoille jää naamion jämiä pieniksi mustiksi pilkuiksi, joita on työläs alkaa veden kanssa hinkkaamaan irti. Mutta ihan hyvä tuote, aijon käyttää loppuun mutta en osta uutta.
Suositeltu kenelle: Epäpuhtaalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Loistava tuote ihokarvojen poistoon
2017-08-08 kirjoittanut: Virve V
En ole ihan vakuuttunut siitä, että tuote poistaisi mustapäitä - itse asiassa se kuivattaa ihoa sen verran että voi jopa lisätä niitä ajan myötä! Mutta koukuttavaa on tosiaankin kyylätä naamiosta mitä mukaan on irronnut... Olisin kaivannut myös tuotteen mukaan välinettä, jolla olisi ollut helppo levittää tuote. Sormet osoittautuivat erittäin huonoksi valinnaksi levittämisessä! Suurin tuotteen hyöty minusta on se, että sillä saa erittäin näppärästi hentoisia ihokarvoja irti esim. huulten ympäristöstä. Mitenkään riittoisana en kyllä tätä osaa pitää, ainakin omalla läträämisellä ei kovin pitkään kestä ja käyttökertojen määrään nähden kalliihko tuote. Pintakuivalle iholle en lähtisi tätä kyllä käyttämään, naamio poistaa nimittäin sen verran hyvin talia kasvoilta, että voi sotkea ihon normaalin tasapainon.
Suositeltu kenelle: Rasvaiselle iholle / hentoisten ihokarvojen poistoon
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Suosittelen kokeilemaan!
2017-08-04 kirjoittanut: Anni K (ikä: 25-34)
Jorgobén Peel Off Mask on yllättävän hellävarainen mustapäänaamioksi. Tuotetta täytyy laittaa tarpeeksi (iho ei saa kuultaa läpi), että irtoaa yhtenäisenä kappaleena. Irrottaa mustapäitä, mutta myös ihokarvoja kasvoista. En ole täysin vakuuttunut kuitenkaan tuotteeseen, koska minulla käytön jälkeen naamiossa on vain pari mustapäätä. Naamion tutkailu irrotuksen jälkeen on koukuttavaa!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5Poistaa lähinnä ihokarvat
2018-04-11 kirjoittanut: Annika (ikä: 25-34)
Omalla kuivalla iholla tuote poistaa lähinnä vain ihokarvoja. Positiivista on tuubin koko, mutta tuotetta joutuu laittamaan melko paksulti.
Suositeltu kenelle: Rasvoittuvalle iholle epäpuhtauksien poistoon
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5Ei mitenkään ihmeellinen
2017-06-05 kirjoittanut: Kukka
Tämä naamio ei poistanut minulta oikeastaan mitään muuta, kun kuollutta ihosolukkoa pieninä "hiutaleina". Naamion kuivumisessa menee joka kerta yli 30min, vaikka sitä laittaisikin ohuemmin. Kuitenkin, jos naamiota laittaa ohuemmin, ei sitä saa revittyä irti tai sen repiminen on todella hankalaa ja kestää pitkään, sillä se ei pysy yhtenä kappaleena. Olen käyttänyt tätä nyt jo kolme kertaa kasvoillani, mutta yhtenäkään kertana en ole saanut mitään musta- tai valkopäitä naamion mukana. Olen myös joka kerta avannut ihohuokoseni kunnolla kuuman veden/höyryn avulla. Ei toimi.
Suositeltu kenelle: En oikeastaan kenellekään.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5Ei toiminut minulla
2017-12-07 kirjoittanut: Minna L (ikä: 25-34)
Olen saanut parempia tuloksia Nivean mustapäälapuilla. Jorgoben naamio poisti vain yksittäisiä kasvohaituvia, epäpuhtauksia ei nimeksikään! Iho helotti punaisena pitkään naamion poiston jälkeen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää